Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Погода: до + 1 (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 18 лютого.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: до + 1 (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Світлани Гончаренко сьогодні, 18 лютого, очікується хмарна погода з проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг

 На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 3 – 8 метрів за секунду. Температура повітря по області вдень – від 2 градусів морозу до 1 градусу тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 18 лютого було у 1950-у році – плюс 10,7 градуса, найхолодніше – у 1947-му – мінус 27,7 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині. Карта – Український гідрометеоцентр.
Такою буде погода сьогодні на Волині. Карта – Український гідрометеоцентр.

 Найтепліше 18 лютого було у 1950-у році – плюс 10,7 градуса, найхолодніше – у 1947-му – мінус 27,7 градуса.

Народний прогноз погоди:

18 лютого відзначається день пам’яті святої Агафії. Її також називали «поминальницею», тому що цього дня було прийнято згадувати пращурів. Ще цю святу величали Корівницею, оскільки вона «корів оберігає від хвороб». Наші пращури помітили, якщо цього дня мороз, то весна буде привітною, а літо – сухим і спекотним.

Прогноз погоди на завтра:

19 лютого очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 3 – 8 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 4 до 9 градусів морозу, вдень – від 4 градусів морозу до 1 градусу тепла.

 

Telegram Channel