Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Спокушав землячок достойними заробітками на землі Обітованій

Зловмиснику вдалося завербувати трьох дівчат.

Фото з Youtube.com.

Спокушав землячок достойними заробітками на землі Обітованій

Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, головного управління Національної поліції в Рівненській області спільно з працівниками управління СБУ та прокуратури області викрили 33-річного жителя Рівного, який вербував дівчат для сексуальної експлуатації в Ізраїлі

Раніше судимий за збут наркотиків чоловік підшукував в інтернеті малозабезпечених землячок та пропонував їм достойний заробіток за кордоном. У подальшому при зустрічі розповідав їм, що допоможе з переїздом на землю Обітовану, де у спеціально обладнаних квартирах вони надаватимуть сексуальні послуги. Наразі, як повідомляє сектор комунікації поліції Рівненщини, слідством встановлено трьох дівчат, яких вдалося завербувати зловмиснику.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання та в транспортному засобі зловмисника поліцейські виявили амфетамін, марихуану, а також каміння бурштину вагою близько п’яти кілограмів. Аферисту повідомлено про підозру у вчиненні вербування з метою експлуатації за частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють осіб, які можуть бути причетними до скоєння злочинів.

Богдана КАТЕРИНЧУК

Telegram Channel