Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як стати королевою пляжу

Волинь-нова

Як стати королевою пляжу

Теплі літні дні – пора купання. Жінки завжди прагнуть мати гарний вигляд, а на пляжі, де доводиться виставляти тіло на загальний огляд, – особливо. Тож, дорогі пані, скористайтеся порадами, як вибрати купальник, щоб завжди бути неперевершено красивими: на морському узбережжі, на озері чи біля річки в рідному селі

Отож запам’ятайте основні правила:

— купальник повинен відповідати особливостям типу фігури;

— його слід купувати на один розмір більший;

— він має бути пошитий із якісного матеріалу, щоб від води не втратив форму.

Купальники бувають двох основних видів: закриті (суцільні) і відкриті (роздільні), проте загалом їх є велике розмаїття, тож слід вдало підбирати їх для своєї фігури.

«Перевернутий трикутник» (широкі плечі, пишні груди, вузькі стегна і пласкі сідниці). Завдання жінок із такою фігурою – візуально звузити верхню частину і розширити стегна. У цьому випадку купальник має складатися з темного верху і яскравого низу. Прекрасно підійдуть моделі з різнокольоровими трусиками, низькими шортиками, які мають горизонтальні вставки або смужки, зав’язки, драпіровки тощо. Бюстгальтер краще вибирати однотонний, з широкими бретельками через шию, одною асиметричною лямкою або V–подібним вирізом.

Додадуть стрункості широко розташовані лямки, глибокі декольте, вертикальні вставки чи візерунки.

«Груша» (широкі стегна і вузькі плечі). Відвернути увагу від повних стегон допоможуть моделі, що мають темний однотонний класичний низ і яскравий верх. Обирайте роздільні купальники з широко розташованими бретелями, рюшами та декоративними елементами на ліфі. Візуально звузити стегна і видовжити ноги допоможуть завищені вирізи на трусиках. Суцільний купальник зі спеціальними вертикальними бічними вставками замаскує живіт.

«Пісочний годинник» (груди та стегна приблизно однакової ширини і чітко виражена тонка талія). Уникайте моделей із горизонтальними смужками, драпіровками та рюшами як у верхній, так і в нижній частині. Ідеально підійдуть класичні однотонні купальники або із завищеними трусиками. Проте жінки з такою фігурою, які не мають зайвих кілограмів, можуть собі дозволити практично будь–які купальники.

«Прямокутник» (плечі та стегна зазвичай однакової ширини, талія практично не виділяється). Додати тілу м’яких вигинів допоможуть суцільні купальники з кольоровими вставками, що підкреслюють талію, або ж монокіні – з боковими вирізами й асиметричним кроєм. Ліф і трусики такої моделі з’єднуються між собою широкою смужкою чи складним сплетінням тонких стрічок. Пасуватиме і відкритий купальник із цікавими принтами, горизонтальними смугами, драпіровками, рюшами.

«Яблуко» (широка талія, пишні груди та досить стрункі ноги і стегна). Жінкам із такими формами треба візуально звузити талію. В цьому допоможуть суцільні купальники або танкіні – пляжний наряд, у якого верх відділений від низу. Краще обирати щільну тканину темних кольорів. Зробити талію тоншою вдасться завдяки складкам, драпіруванню, рюшам у верхній і нижній частинах купальника. Обирайте моделі, де бюстгальтер з V–подібним вирізом, а плавки зі спідничкою.

Жінкам із невеликими грудьми варто вибрати купальник з ефектом push up, що візуально додає об’єму. Годяться моделі без бретельок, з яскравим кольоровим принтом, драпіровками на верхній частині.

Власницям не зовсім ідеального животика слід надавати перевагу високим плавкам, суцільним моделям, що мають підтримуючі вставки, завищену талію або вертикальні смуги.

Якщо у вас пишні форми – уникайте бікіні, блискучих тканин, розрізів на стегнах, бюстгальтерів без кісточок. Приховати повні руки не вдасться, але відволікти від них увагу яскравим акцентом на грудях – цілком реально. Маєте широкі стегна – світлі тканини, пояски та поперечні лінії в нижній частині купальника — не ваш стиль. Доведеться забути і про стрінги, їх можуть одягати тільки жінки з ідеальною фігурою.

Ліф купальника повинен бути зручним, щоб груди не «вискакували» при нахилянні чи рухах. А якщо у вас коротка шия чи подвійне підборіддя, краще не одягайте купальників із високим декольте.

Додадуть стрункості широко розташовані лямки, глибокі декольте, вертикальні вставки чи візерунки. Прекрасний вибір – стягуючі купальники або роздільні з майкою та шортиками. Тільки підкреслить недоліки фігури пляжний наряд меншого розміру, не бійтеся, якщо він буде на один розмір більшим.

Цікавим доповненням купальника є парео. Про цей пляжний аксесуар ми розповімо в наступному номері «Цікавої газети на вихідні».

Telegram Channel