Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Приховані секрети вологих серветок

Серветки стають у нагоді і людям, і домашнім улюбленцям.

Волинь-нова

Приховані секрети вологих серветок

Ви звикли використовувати їх тільки за призначенням? Насправді застосування цієї універсальної речі виходить далеко за межі протирання рук

Серветки прекрасно видалять плями від пролитої на килим чи одяг кави. Діяти треба негайно, поки напій повністю не увібрався у ворс чи тканину. Цей спосіб допоможе очистити і м’які меблі.
Періодично протирайте серветками між клавішами клавіатури.  Розберіть її і дайте малечі доручення навести чистоту. Звісно, попередньо вимкніть живлення комп’ютера.

 Фотомоделі використовують вологі серветки для зняття макіяжу після фотосесії або модного показу. Спробуйте – переконаєтеся самі. Одним рухом видаляється все: від тону на обличчі до чорного олівця на очах.

Попри широкий спектр застосування британська газета «The Guardian» торік назвала одноразові вологі серветки злом і закликала співвітчизників відмовитися від їх використання, адже вони містять пластикові волокна, що не розкладаються. 

Якщо у вас в домі є тварини, не чекайте, коли їхня шерсть потрапить на меблі та килими. Періодично протирайте вихованця такою серветкою. Волога притягне всю шерсть, що збирається ось–ось випасти. До того ж чотирилапий після такої обробки гарно пахнутиме.

 Щоб у шафі був приємний аромат, наріжте серветки на квадрати і крапніть на них трохи вашої улюбленої ефірної олії. Розкладіть ці клаптики на полички та в шухляди.

Якщо на чорному одязі під пахвами помітні білі смуги від дезодоранту, протріть цю ділянку ледь підсохлою серветкою – пляма миттєво зникне, а одяг швидко висохне.
Отакої! Попри широкий спектр застосування британська газета «The Guardian» торік назвала одноразові вологі серветки злом і закликала співвітчизників відмовитися від їх використання, адже вони містять пластикові волокна, що не розкладаються. Потрапляючи, приміром, в океан, ці предмети гігієни згодом опиняються у шлунках черепах, які приймають їх за медуз, – це призводить до летальних випадків. Крім того, вологі серветки – причина засмічення каналізації, адже їх нерідко викидають в унітаз. А ще часте їх використання може викликати подразнення шкіри у дітей.
Telegram Channel