Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 2–8 липня

Овен. Ви повні сил та ентузіазму, але не будуйте надто сміливих планів, подумайте про реальність їх втілення. Заповзятливість додасть розмаху справам. У вихідні поїздки можуть завершитися цікавим знайомством. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Телець. Постарайтеся не панікувати, дізнавшись про раптову зміну ситуації. У вихідні будьте напоготові, щоб не вплутатися ні в які афери. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

Близнюки. Починається новий важливий етап професійного росту та духовного вдосконалення. Можливо, виникне потреба попрацювати й у вихідні. Але таки постарайтеся знайти час для коханої людини. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Рак. Будьте розсудливі, вирішуйте проблеми раціональними методами. Близькі люди підтримають ваші ідеї. У вихідні можливі гарні новини. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Лев. Вдасться реалізувати професійні задуми. Час подумати про додатковий заробіток. Вихідні виявляться досить цікавими, якщо ви докладете зусиль. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

Діва. Очікує величезна кількість справ. Не соромтеся попросити допомоги, це значно прискорить роботу. У вихідні діти порадують вас своїми успіхами. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Терези. Можуть виникнути цікаві думки та оригінальні ідеї. Упоравшись із нагромадженими справами, подумайте про відпочинок. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

Скорпіон. Атмосфера на роботі буде комфортною та доброзичливою. Ваші успіхи помітить і оцінить начальство. Вихідні проведіть у сімейному колі. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Стрілець. Постарайтеся не дати спокусам опанувати вами, будьте вкрай обережними і не приймайте поспішних рішень. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Козеріг. Вам необхідно діяти разом із надійними партнерами, поодинці навряд чи вдасться втриматися на плаву. У вихідні постарайтеся відпочити за містом. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Водолій. Якщо поступитеся роллю лідера колезі, то від цього лише виграєте. Виявиться досить корисною у фінансовому плані зустріч зі старими друзями. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Риби. Не слід приймати поспішних рішень, краще пустіть усе на самоплив, і доля підкаже найкращий вихід. Домашній затишок – необхідна умова нормального життя, тож постарайтеся собі його забезпечити хоча б у вихідні. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Telegram Channel