Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Нарезонаснішні події в житті краю одним абзацом

Пасажири електрички «Львів–Здолбунів» перекрили залізничну колію на станції «Підзамче» у Львові. Люди заблокувала рух приміського поїзда № 6096.  Пікетувальники заявили, що у потязі недостатньо місць. Через це залізничникам довелося терміново вишукувати резервний рухомий склад. Усім пасажирам запропонували додаткові місця в іншому електропоїзді, призупинивши його санітарно-технічну підготовку до ранкового рейсу на Золочів.

Абітурієнтам  закладів проф­техосвіти Рівненщини продовжили вступну кампанію до 1 жовтня.  Регіональне державне замовлення у 2018 році – 4 942 місця. Станом на середину серпня відсоток його виконання становить 74%.  

32-річний чоловік пограбував магазин у селі Вітковичі на Березнівщині. Зловмисник, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, погрожуючи продавцю ножем, узяв із холодильника 2,5 літра пива та втік. На момент скоєння злочину у магазині покупців не було. 

Водій маршрутки «Київ—Рівне» був за кермом нетверезим. Його  близько третьої ночі зупинили поліцейські. Пасажирів у салоні не було. 49-річний чоловік, зізнався, що  після закінчення рейсу прямував додому, але по дорозі зупинився, щоб «втамувати спрагу» пивом. 

У Вараші відбулися громадські збори, учасники яких проголосували за відкликання 6 депутатів. Ініціативна група вважає: обранці зрадили своїх виборців та порушили закони України, зокрема вийшли або були виключені зі складу політичних сил та фракцій, завдяки котрим стали депутатами.

Telegram Channel