Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кум Путіна Медведчук  підтримав Тимошенко

Російська ставка вже не приховується?

Фото patrioty.org.ua.

Кум Путіна Медведчук підтримав Тимошенко

Лідер проросійського громадського руху «Український вибір» вважає, що очільниця «Батьківщини» буде до останнього боротися на майбутніх президентських виборах. Відповідну заяву він зробив в інтерв’ю британському виданню The Independent, котре належить російському олігарху Олександрові Лебєдєву

Віктор Медведчук у розмові з журналістом Олівером Карролом назвав пані Тимошенко «цілеспрямованою» та «добре підготовленою» кандидаткою, яка буде битися за президентську булаву «всім своїм єством». І, за його словами, якщо обирати між Анатолієм Гриценком і Юлією Тимошенко, то «очевидно», що виборці підтримають останню.

При цьому пан Медведчук наполіг на відсутності стосунків із Юлією Володимирівною: «Для цього немає необхідності. І ми маємо різні політичні позиції»…

Анатолій Гриценко заявив, що існує сценарій на майбутні вибори, за яким президентом «ставлять» Юлію Тимошенко, спікером — Віктора Медведчука, а прем’єром — Юрія Бойка.

Український депутат у ПАРЄ Володимир Ар’єв так прокоментував цю публікацію: «В інтерв’ю виданню Independent, котре належить російському олігарху Лебєдєву, кум Путіна називає Тимошенко «найбільш підготовленою кандидаткою в президенти», хоча вже в наступному реченні робить «вигляд», що дистанціюється від неї… А сама газета, з посилання на «деякі» джерела, стверджує, що Юлія Тимошенко буде гнучкішою у відносинах із Москвою. Власне, російська ставка на неї вже й не дуже приховується», – підсумував парламентарій.

Нагадаємо, колишній міністр оборони, а нині лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко заявив, що існує сценарій на майбутні вибори, за яким президентом «ставлять» Юлію Тимошенко, спікером — Віктора Медведчука, а прем’єром — Юрія Бойка.

Джерело:prportal.com.ua.

Telegram Channel