Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Переодягнені бандити  видавали себе за правоохоронців

Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Волинь-нова

Переодягнені бандити видавали себе за правоохоронців

Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України викрили організовану групу, яка мала намір заради наживи напасти на ковельчанина

До злочинних планів, за повідомленням офіційного сайту поліції України, виявилися причетними раніше судимий 40-літній та на рік старший уродженці Черкащини, а їхньою «мішенню» мав стати 52-річний житель міста залізничників на Волині. Зловмисники дізналися, що приватний підприємець займається купівлею елітних автомобілів у Німеччині та продає їх на території України. Передбачаючи, що через кордон він їде з чималою сумою готівки, бандити вирішили заволодіти його коштами.

 Зловмисники дізналися, що приватний підприємець займається купівлею елітних автомобілів у Німеччині та продає їх на території України.

Достовірно знаючи маршрут пересування своєї жертви та автомобіль чоловіка, спільники переодяглися в поліцейські однострої, виїхали на службовому транспортному засобі  на трасу Ковель—Ягодин. Вони дочекалися ковельчанина серед ночі на дорозі й змусили його зупинитись. Потім, погрожуючи зброєю, почали вимагати гроші. Саме в цей момент зловмисників затримали бійці відділу швидкого реагування Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Під час обшуку в розбійників вилучено револьвер під патрон Флобера, кайданки, газовий балончик, 2 комплекти поліцейської форми, балаклави, проблисковий маячок, сигнальний диск та автомобіль. 

Запобіжного заходу затримані чекатимуть в ізоляторі тимчасового тримання. За вчинене їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel