Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Майбутні педагоги  вивчали ідеї патріотичного виховання Василя Сухомлинського

Сухомлинський: У дитинстві починається тривалий процес пізнання – пізнання і розумом, і серцем – тих моральних цінностей, що лежать в основі моралі: безмежної любові до Батьківщини, бажання стати справжнім патріотом, справжнім борцем

Луцький педагогічний коледж

Майбутні педагоги вивчали ідеї патріотичного виховання Василя Сухомлинського

У Луцькому педагогічному коледжі відбулася година спілкування «Патріотичне виховання за В. Сухомлинським у вимірах сучасності: аналогії та трансформації» на відділенні «Дошкільне виховання»

У локації «Світ малого українця» студенти представили патріотичний інтенсив закладів дошкільної освіти м. Луцька крізь призму ідей патріотичного виховання В. Сухомлинського. Про це йдеться на сайті навчального закладу.  

У локації «Роби для країни все, що ти можеш, з того, що маєш, там, де ти є» розкрито дієвий характер патріотизму, який спроможний перетворювати почуття в конкретні справи і вчинки на користь України.

Під час обговорення проблеми «Військово-патріотичне виховання у викликах сьогодення» студенти довели, що військово-патріотичні ігри, які рекомендував використовувати В. Сухомлинський у роботі з дітьми, можна сприймати як інтерактивне середовище виховання молоді через гуртування довкола національно-патріотичної ідеї. У локації «Роби для країни все, що ти можеш, з того, що маєш, там, де ти є» розкрито дієвий характер патріотизму, який спроможний перетворювати почуття в конкретні справи і вчинки на користь України.

Telegram Channel