Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

У селі Малі Гайки Радивилівського району загинув 9-річний хлопчик, на якого обвалилася стіна. Діти гралися на подвір’ї поблизу аварійного хліва. Учень 4 класу Дружбівської ЗОШ І—ІІІ ступенів стрибнув у рів, викопаний навколо фундаменту, на нього різко посипалась нестійка цегляна споруда. Коли хлопчик зник під завалами, на порятунок збіглися батьки та сусіди. На жаль, медики, які прибули на виклик, врятувати його вже не змогли.

 

Костопільчанка Ірина Антонюк на Всесвітньому конкурсі краси Ms. Top of The World Plus Size 2018 отримала спеціальний титул та корону Ms STAR. У заході, який днями пройшов на Філіппінах, 15 дівчат із різних країн позували в купальниках, показували свої таланти, представляли себе та свою країну у відеовізитівці та вітальній промові. Окрім того, Ірина отримала ліцензію на проведення та організацію такого конкурсу і в Рівненській області.

 

У Корці, на вулиці Київській, невідомий вистрелив у продавця магазину, вигріб гроші з каси та втік. Свідки злочину викликали «швидку» та поліцію. 55-річна потерпіла — мешканка села Новий Корець — отримала травму вуха. Її кривдника затримали поліцейські недалеко від крамниці. 45-літній мешканець села Жадковка Корецького району був дуже п’яним, при собі мав пневматичний пістолет і майже 750 гривень.

Telegram Channel