Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 17–23 грудня

ОВЕН. Не квапте подій, щоб мати змогу розрахувати свої сили. Начальство чіплятиметься через дрібниці, але це швидко мине. У вихідні вирушайте за місто. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

 

ТЕЛЕЦЬ. Свіжі ідеї відкриють нові перспективи, ваш авторитет помітно зміцниться. Не обділяйте увагою родину і друзів. Вихідні будуть щедрими на приємні сюрпризи. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

 

БЛИЗНЮКИ. На вас чекає бурхливе особисте життя і цікава творча діяльність. Доведеться працювати не покладаючи рук, але це принесе успіх і прибуток. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

 

РАК. Взаємини з колегами залежатимуть від вашої ініціативності. Будьте обачні, уникайте конфліктів. У вихідні ймовірний різкий спад ділової активності. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

 

ЛЕВ. Чим менше кар’єрних амбіцій, тим більше досягнень. Не займайтеся справами, які передбачають велику відповідальність. У вихідні просто відпочиньте. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

 

ДІВА. Не форсуйте подій, проблеми вирішаться самі собою. Зможете отримати бажане, якщо не будете розмінюватися на дрібниці. У вихідні не сперечайтеся. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

 

ТЕРЕЗИ. Відкиньте свої амбіції і поводьтеся скромно. Постарайтеся зробити справи, які важливі насамперед для вас. Не забувайте про сім’ю і дім. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

 

СКОРПІОН. Енергійністю та активністю зможете зміцнити свої позиції в професійній сфері. Після вихідних відчуєте, що більша частина турбот уже в минулому. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

 

СТРІЛЕЦЬ. Не розкривайте стороннім своїх планів. Подумайте про підвищення власного професійного рівня. Вихідні принесуть нові знайомства. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

 

КОЗЕРІГ. Можете отримати привабливу ділову пропозицію, але варто добре обдумати, чи приймати її. З’явиться шанс знайти джерело додаткового доходу. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

 

ВОДОЛІЙ. Коли фінансові справи зажадають від вас швидких рішень, проявіть розумну обережність і не вірте лестощам. У вихідні мовчання буде воістину золотим. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

 

РИБИ. Незапланована зустріч може привести до укладення вигідної угоди. Вдалий час для роману і створення сім’ї. Якщо вона у вас вже є, приділіть більше уваги дітям. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Telegram Channel