Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події краю одним абзацом

Прибирати вулиці та цвинтарі змушують боржників, які не мають коштів на оплату аліментів. На Рівненщині державні виконавці стягнули понад 70 мільйонів гривень на користь 18 тисяч дітей. Гроші за ці роботи надходять відразу на рахунки дітей.  

Міському голові Дубна Василю Антонюку військові вручили грамоту. Мера нагородили за сумлінну, наполегливу працю, відданість і патріотизм, свідому громадянську позицію, сприяння Збройним силам України та з нагоди Дня місцевого самоврядування. 

«Кишеньки» для рахунків встановили майже у 100 багатоповерхівках обласного центру працівники Рівнеоблводоканалу. Їх облаштували у найбільш проблемних будинках, де немає поштових скриньок або ж вони в занедбаному стані чи старого зразка, які без спеціального ключа не відімкнути. Зробили, аби споживачі  вчасно і в належному вигляді отримували рахунки за послуги водопостачання і водовідведення.  Мешканці теж задоволені — тепер документи на оплату не валятимуться по всьому під’їзді. 

У Хорівській школі Острозького району на один день повністю оновили педагогічний колектив. У рамках цікавої акції вчителями стали старшокласники. Учні самостійно проводили уроки у 1–11 класах із різних предметів. n

Telegram Channel