Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Пий мене, їж мене, шаленій,  Вбий мене своєю любов’ю…»*

Фото Instagram.com.

«Пий мене, їж мене, шаленій, Вбий мене своєю любов’ю…»*

Як наше тіло підказує, що поруч — не той чоловік

Ми всі чули фразу: «Ти зрозумієш, щойно зустрінеш свою людину». І те ж саме підтверджується в іншому випадку: ти зрозумієш, коли поруч буде не твій чоловік. Навіть дослідження вчених доводять, що наше тіло знає про те, що нам потрібно триматися від декого осторонь навіть раніше, ніж це зрозуміє наше серце і розум

І ось як:

1. Ти відчуваєш напругу в тілі поруч із ним, навіть коли він дуже добрий. Навіть якщо немає жодної причини нервувати, але просто не можеш розслабитися поруч із не своїм чоловіком.

2. Не розумієш мову його тіла, сама не знаючи чому. Може, його погляд видається тобі порожнім або його усмішка — нещирою. Чи то мова його тіла агресивна, хоча говорить він дуже красиво — і ця невідповідність турбує тебе.

Наша підсвідомість зауважує дрібні деталі в мові тіла іншої людини і в міміці її обличчя. Отож якщо ти відчуваєш щось не те, прислухайся до своєї інтуїції.

Якщо сексуального потягу нема спочатку, то потім він і не з’явиться, а стосунки без цього не виживуть.

3. Іноді тобі здається, що у нього є секрет, який би тобі не сподобався. Це найкращий спосіб пояснити твої дивні відчуття. Тому що людина, яка чесна з тобою, не викличе будь–яких підозр, що тобі потім доведеться зіткнутися з якимось його секретом, який завдасть тобі болю.

4. Тобі не подобається його запах. Але річ не в парфумах. Мова про його природний запах. Є така річ, як феромони, вони впливають на привабливість. Коли люди притягуються одне до одного на їх рівні. У них народжуються здоровіші діти, а стосунки тривають довго.

5. Навіть коли ти щаслива з ним, то не відчуваєш, що все так, як має бути. Це не можеш пояснити, тому що загалом ваші стосунки ідеальні, але тебе не покидає відчуття, ніби щось не так.

6. Не можеш відвести від нього погляду, але не в доброму сенсі. Немов боїшся його і кожну секунду намагаєшся розгадати його справжні наміри. Ти підсвідомо спостерігаєш за хижаком, ніби олень дивиться на мисливця, вичікуючи його наступного кроку.

7. При вашому першому знайомстві ти відчула фізичне відторгнення від нього, але намагалася бути милою. І дарма. Варто довіряти інтуїції.

8. Не відчуваєш cекcуального потягу до нього. Якщо його нема спочатку, то потім він і не з’явиться, а стосунки без цього не виживуть. Він повинен приваблювати тебе не тільки як людина, але і як чоловік.

9. Тебе лякає думка, що ти будеш разом із ним до кінця життя. Якщо так, тікай від нього!

P. S. * — заголовок до публікації взято із чудової пісні Гайтани «Шаленій».

Агата КРІС,
за публікацією soulpost.ru

Telegram Channel