Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Валентин Наливайченко: «Настав час обрати Президента, який захищає українців»*

Волинські прихильники політика впевнені, що це світлина з майбутнім Президентом.

Фото: прес-служби ГПР «Справедливість».

Валентин Наливайченко: «Настав час обрати Президента, який захищає українців»*

Реформа соціального забезпечення, відновлення миру, звільнення територій та надання громадянам права обирати й відкликати суддів та правоохоронців на місцях — ​такі амбітні плани озвучив кандидат у Президенти під час візиту до Луцька

Валентин Наливайченко каже, що нині більшість українців відчувають себе незахищеними, адже чинна влада згадала про них лише напередодні виборів. А глава держави, за словами політика, витратив на агітацію вдвічі більше, ніж виплачено субсидій минулого місяця.
На зустрічі з керівником громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентином Наливайченком в обласному центрі були присутні ветерани АТО. Вони цікавилися, яким він бачить шлях завершення цього конфлікту.
«Паралельно із посиленням українського війська терміново після виборів необхідно укласти нові дієві міжнародні угоди, які передбачають примус і тиск на агресора, щоб вивів свої війська і спецслужби з українських територій», — ​заявив кандидат. Він вважає, що сприяти деокупації має комплекс заходів, серед яких — технічне переоснащення війська, запуск на повну потужність підприємств оборонної промисловості, соціальний захист військових і створення Добровольчої української армії за традиціями УПА.

 Під час спілкування з волинянами Валентин Олександрович розповів про зворушливу зустріч у Кропивницькому із дітьми з інвалідністю, які просили політика їх захистити.

Під час спілкування з волинянами Валентин Олександрович розповів про зворушливу зустріч у Кропивницькому із дітьми з інвалідністю, які просили політика їх захистити. Він наголосив, що першочергово на посту Президента вимагатиме ухвалення нового Кодексу соціального забезпечення, який гарантуватиме достойні пенсії, субсидії, допомоги громадянам. А за невиконання цих законів чиновники нестимуть кримінальну відповідальність.
Він вважає, що нині українців потрібно оберігати не лише від зовнішнього, а й від внутрішнього агресора, яким, на переконання кандидата, є корупція. Для цього обіцяє відновити кримінальну відповідальність за незаконне збагачення у владі, а народні гроші, вкрадені на війні, повернути у бюджет. Валентин Наливайченко наголосив, що, подолавши цього ворога, Україна відновить рух до ЄС. Адже, за його словами, він неодноразово зустрічався з європейськими дипломатами, які одностайно стверджували, що продажність вітчизняних посадовців — ​основна перешкода на шляху інтеграції.
Водночас політик запевнив, що, впроваджуючи комфортні умови ведення бізнесу, надаючи підприємцям дешеві кредити, уряд за Президента Наливайченка створить нові робочі місця і поверне українців із заробітків додому. За його словами, нам не потрібно втікати до Європи, бо там високі стандарти медицини, освіти, соціального захисту — ​ми здатні забезпечити їх в Україні. 
Леонід ОЛІЙНИК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel