Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

  • В обласному центрі на зустріч із Президентом принесли зброю та яйця. Правоохоронці під час візиту глави держави реагували на інциденти тричі, затримали двох осіб, які чинили хуліганські дії. Зокрема, 21-річного студента, який під час виступу Петра Порошенка кинув яйце у натовп, та 42-річного жителя села Кривичі Рівненського району, який, будучи напідпитку, лаявся та порушував публічну безпеку і порядок. А в 48-літнього рівнянина вилучили спецпристрій, дозвіл на який наразі анульований.
  • 3399 ВІЛ-інфікованих зареєстрували на Рівненщині з початку року. Найбільше їх в обласному центрі та Вараші. В області до електронної системи внесено 94% хворих.
  • Зразковий ансамбль танцю «Лада» здобув Кубок Чапкіса на Всеукраїнському хореографічному конкурсі «Ми — діти України!» Маленькі рівняни виступали з номером «Людоньки, ярмарок!» За перемогу змагались танцювальні колективи з усієї України.
  • Грaнатомет РПГ-26, чoтирнадцять грaнат Ф-1, одну гранaту РГД-5 та шістдeсят пaтронів кaлібру 7,62 мм виявили правоохоронці у нeжилому будинку в oдному з cелищ Здолбунівcького району. Зaсоби урaження вилучені й нaправлені на екcпертизу.
  • На Рівненщині стартувала посівна кампанія 2019 року. До посіву ярих зернових культур приступили аграрії Здолбунівського, Острозького, Гощанського та Рівненського районів. Ярими культурами вже засіяли 1,7 тисячі гектарів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel