Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Княгининівській громаді вирішували стратегічні питання

Так забезпечується економічний розвиток.

Княгининівська громада.

У Княгининівській громаді вирішували стратегічні питання

У сільській раді презентували важливий документ

Про це повідомляється у «Фейсбуці» громади:

«...в сесійні залі Княгининівської сільської ради відбулася презентація Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату громади на 2018-2030 роки.

Його представив президент громадської організації Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» Руслан Щербаков. На зустрічі були присутні члени робочої групи із розробки Плану дій.

 Розробка Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Княгининівської ОТГ дасть змогу започаткувати системний підхід до управління енергетичними ресурсами громади.

Розробка Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Княгининівської ОТГ дасть змогу започаткувати системний підхід до управління енергетичними ресурсами громади за рахунок: розрахунку енергетичного потенціалу громади по споживанню та виробництву теплоносіїв через виконані енергетичні аудити та сформовану муніципальну енергетичну інформаційну систему; відбору ефективних енергетичних проектів, з реальною можливістю залучення кредитних коштів та приватних інвесторів; комбінування різного виду заходів по започаткуванню системи енергетичного менеджменту на рівні громади; залучення механізмів державно-приватного партнерства для реалізації проектів.

Також представники Фонду «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» познайомили присутніх із особливостями формування Всеукраїнського рейтингу інституційної спроможності і сталого розвитку громад.

Зокрема, було наголошено, що при складанні рейтингу враховуються дані про діяльність 1092 громад з усіх областей України (від 2018 року він використовується міжнародними організаціями, які здійснюють фінансову та технічну підтримку в Україні, та приватними інвесторами). Рейтинг враховує 33 критерійних показники і відображає інвестиційну привабливість громад.

Telegram Channel