Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Якщо дратують родичі чоловіка

Навіщо дарма нервуватися?

Фото: tutkatamka.com.ua.

Якщо дратують родичі чоловіка

Тато, мама, брати чи сестри твоєї другої половинки — це не друзі, яких ти вибираєш самостійно. Вони були, є і будуть невід’ємними від твого судженого

Прийшовши в гості, родичі дають поради, порушують твій особистий простір. Їхні рекомендації, навіть цілком доречні, викликають різке неприйняття чи роздратування. Тобі хочеться втекти від його настирливих близьких. Знайома ситуація? І що цікаво, своїх рідних ти можеш обговорювати і навіть критикувати, але якщо це зробить чоловік, то він одразу стає ворогом номер один. Так само і з його ріднею — варто натякнути, що вони тобі не подобаються або щось зробили не так, як на тебе обрушується гнів.

 Зрештою, постався до цієї проблеми по–філософськи.

Якою має бути твоя поведінка стосовно родичів чоловіка? Доведеться докласти чимало зусиль, переступити через своє «я» і робити вигляд, ніби нічого не трапилося. Не варто скаржитися чоловікові на його родичів, щоб не зіпсувати стосунки з ними. Це його рідня, яку він захищатиме до останнього. Тому мовчи і не подавай виду, що вона тебе дратує. Того ж вимагай і від нього — жодної критики чи обговорення твоїх родичів, якими б неприємними вони не були.

Зрештою, постався до цієї проблеми по–філософськи. Згадай, що будь–яка людина може у когось викликати роздратування, у тому числі й ти. Як кажуть, усім не догодиш. Тримай емоції під контролем. Вийшовши на стежку війни з ріднею чоловіка, ти лише програєш. То навіщо даремно витрачати нерви?

Telegram Channel