Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Жертву викинув у яму з нечистотами

Яке жахіття!

Фото: УНН

Жертву викинув у яму з нечистотами

У результаті спільної операції управлінь карного розшуку та слідства поліції Волині, Ківерцівського відділу поліції і за процесуального керівництва прокуратури правоохоронці викрили 48-річного лучанина в умисному вбивстві мешканця одного із сіл Луцького району. Підозрюваного затримали за участі спецпідрозділу «КОРД»

У середу, 22 травня, на лінію служби 102 надійшло повідомлення про те, що в селі Липляни Ківерцівського району знайшли мертвого чоловіка. Правоохоронці, які виїхали на місце, оперативно встановили особу померлого – це 46-річний житель села Городок Луцького району. Під час огляду тіла судово-медичний експерт виявив ряд тілесних ушкоджень.

Підозрюваний під час конфлікту в дворі одного з будинків обласного центру до смерті побив потерпілого.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували причетність до цього злочину 48-річного мешканця Луцька. Встановлено, що минулого вівторка ввечері підозрюваний під час конфлікту в дворі одного з будинків обласного центру до смерті побив потерпілого. Щоб приховати сліди, тіло вбитого чоловіка на автомобілі вивіз за місто й викинув у яму з нечистотами. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Віктор ГОМОЛЬ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel