Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Невідомі вбили  мого гостя»

Тепер заплатить штраф.

Фото npu.gov.ua.

«Невідомі вбили мого гостя»

Детективна історія розігралася на Горохівщині

Чергове тривожне повідомлення про можливу біду працівники відділу поліції отримали близько 8–ї години ранку. Як з’ясувалося, саме о цій порі на березі ставу прокинувся 41–літній житель села Вільхівки. Не побачивши з похмілля поруч свого на 10 років старшого товариша, який приїхав у гості зі Старої Вижівки, чоловік наробив неабиякого переполоху. Кого зустрічав — усім казав, що його друга, певно, вбили невідомі. А наостанок чи то з переляку, чи з надмірної перестороги шукати зниклого викликав горохівських поліцейських.

Чи то з переляку, чи з надмірної перестороги шукати зниклого викликав горохівських поліцейських.

На місці події правоохоронці зорієнтувалися оперативно. Послухавши заявника, найперше зателефонували своїм колегам у Стару Вижівку і невдовзі отримали відповідь, що вільхівська пропажа спокійнісінько перебуває в себе вдома. З гостей, як жартується, старовижівець поїхав по–англійськи.

Не знав, що накликав на товариша проблему у вигляді адміністративної відповідальності за порушення вимог статті183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, «швидкої» медичної допомоги або аварійних служб». Вона тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel