Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
А грабіжникам –  по 14-15 років

Вирішується питання про повідомлення неповнолітнім про підозру у вчиненні злочину.

suddya.com.ua

А грабіжникам – по 14-15 років

Троє школярів із Костополя, що на Рівненщині, 27 жовтня близько 18.30 побили місцевого жителя та відкрито заволоділи його телефоном і банківськими картками

Чоловік саме повертався додому, як до нього підійшли троє юнаків та попросили дві гривні. Коли він почав діставати гроші, хлопці вдарили його в обличчя і пограбували. Потерпілий упізнав одного з нападників і описав правоохоронцям своїх кривдників.

Оперативники карного розшуку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини, встановили, що до злочину можуть бути причетні 14- та двоє 15-літніх жителів Костополя. За місцем проживання правоохоронці в них виявили 2900 гривень, які зловмисники зняли із картки чоловіка. Також вони показали, куди викинули вкрадений телефон.

За місцем проживання правоохоронці в них виявили 2900 гривень, які зловмисники зняли із картки чоловіка. Також вони показали, куди викинули вкрадений телефон. 

За фактом грабежу, вчиненого групою осіб, слідчі Костопільського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення неповнолітнім про підозру у вчиненні злочину.

Богдана КАТЕРИНЧУК.

Telegram Channel