Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Згубив пасажира і не помітив пропажі

Як же ж так?!

Фото: mashyna.com.ua

Згубив пасажира і не помітив пропажі

10 листопада опівночі медики «швидкої» повідомили поліції, що вони доставили в лікарню травмованого чоловіка, якого виявили на узбіччі дороги в селі Каноничі Володимирецького району, що на Рівненщині

Поліцейські встановили, що 40–річний житель села Дубівка цього ж району, їдучи автомобілем «Фольксваген Кадді», на вулиці Незалежності не впорався з керуванням й опинився за межею проїжджої частини, де зніс близько 30 метрів дерев’яного паркану. У цей момент відірвалися задні бокові двері іномарки, де сидів 35–літній односелець кермувальника. Пасажир випав із транспортного засобу, а водій, не помітивши цього, поїхав додому. Як пояснить згодом правоохоронцям, вважав, що товариш спить на сидінні.

Винуватця дорожньо–транспортної пригоди стражі порядку розшукали вдома. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 2,34 проміле.

Попри вжиті реанімаційні заходи, медикам не вдалося врятувати життя чоловіку. Від отриманих травм він приблизно через дві години помер у лікарні.

Винуватця дорожньо–транспортної пригоди стражі порядку розшукали вдома. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 2,34 проміле. Його затримали.

Богдана КАТЕРИНЧУК


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel