Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Хто потрощив крісла на стадіоні у Горохові?

Ось так дехто «долучається до спорту».

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Хто потрощив крісла на стадіоні у Горохові?

Минув лише рік, як районна влада кардинально реконструювала спортивну споруду «Колос». Футбольне поле радувало дороговартісною травою, доріжки – новесеньким асфальтовим покриттям, а місця вболівальників – сучасними  кріслами. Цими днями спортсмени району ладні  вчинити самосуд над капосниками, котрі вирвали з рядів, як мовиться, із «живим», шість пластмасових стільців

Це не перше  варварство на спортивній арені району. Два тижні тому хтось так само пошкодив п’ять стільців на трибуні. До слова, вартість одного – приблизно 400 гривень.

Спортивне керівництво на чолі з головою районної ради Тарасом Щерблюком замовляло їх аж у Харкові. 

Спортивне керівництво на чолі з головою районної ради Тарасом Щерблюком замовляло їх аж у Харкові. 

 

  Наразі горохівські поліцейські встановлюють імена підозрюваних у скоєнні цього злочину. Я ж, пройшовшись між рядами місць для вболівальників, натрапила на пляшку з-під вина, гірки мандаринових шкірок, недопалки недешевих сигарет – «сліди», які молодь безсовісно залишає після себе.  Тоді й захотілося звернутися до всіх батьків, які поважають себе: «Шановні, якщо бачите чи розумієте, що у ваших «золотих» чад від безділля сверблять руки, запропонуйте їм поглумитися над своїми меблями у своєму домі. Може, тоді задумаєтеся, що дії ваших дітей – то плоди вашої безконтрольності та безвідповідальності у вихованні.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel