«Щоб відвідувач ситно і недорого пообідав та захотів прийти до нас іще раз» - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 24.50 € 26.51
«Щоб відвідувач ситно і недорого пообідав та захотів прийти до нас іще раз»

Бармен Наталія Стрільчук, кухар Ольга Озерова, головний кухар Леся Мирончук запропонують відвідувачам смачні комплексні обіди.

Фото Людмили ЯКИМЧУК.

«Щоб відвідувач ситно і недорого пообідав та захотів прийти до нас іще раз»

Із кожним роком удосконалюється сфера послуг у Ківерцях, відкриваються сучасні заклади для населення, та й ті, що вже функціонують, розширюються і модернізуються. Саме такі зміни відбуваються у кафе «Барвінок», розташованому в адміністративному центрі міста. Гості райцентру полюбляють сюди заходити, а ківерчани святкують тут пам’ятні дати — ​радісні та сумні. Приваблюють просторий оновлений зал, смачна кухня, хороше обслуговування — ​тож замовлень вистачає

Зовсім недавно тут розпочали готувати комплексні обіди — усього за 29 гривень, тому відвідувачів додалося. Це дуже зручно для студентів і викладачів медичного коледжу, персоналу міської ради, районних установ, що розташовані поряд. Що ж пропонують їм у кафе? Про це розмовляємо після однієї такої обідньої перерви. На місці застаємо працівників райспоживспілки і директора місцевого ринку Мар’яну Ревко, якій належить ідея поширення комплексних обідів у місті, стверджує адміністратор закладу Ольга Васильченко.

Ми пропонуємо салат, гарнір і на вибір м’ясну (котлети, зрази, тюфтелі) чи рибну страву, а також чай або ж компот. Люди задоволені кухнею, а нам приємні їхні відгуки.

— Хотіли урізноманітнити форми роботи, ввести щось нове в систему обслуговування ківерчан та гостей міста, — ​каже Мар’яна Ревко. — ​Мою пропозицію комплексних обідів підтримали і тепер маємо відвідувачів.

Про це також із задоволенням розповідають бармен Наталія Стрільчук та кухар Ольга Озерова. Що ж входить у меню комплексного обіду?

— Воно складене так, щоб людина могла ситно й недорого поїсти і, безперечно, захотіла прийти сюди ще раз, — ​каже головний кухар Леся Мирончук. — ​Адже Ківерці за протяжністю займають чималу відстань, і не всім зручно добиратися додому, щоб підкріпитися в обідню перерву. Отут на допомогу й приходять наші комплексні обіди. Ми пропонуємо салат, гарнір і на вибір м’ясну (котлети, зрази, тюфтелі) чи рибну страву, а також чай або ж компот. Люди задоволені кухнею, а нам приємні їхні відгуки.

Людмила ЯКИМЧУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.