Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Новостворені громади матимуть підтримку  народних депутатів

З надією на краще життя.

Фото: agropolit.com

Новостворені громади матимуть підтримку народних депутатів

Минулої неділі у двох волинських ОТГ — Сошичненській Камінь–Каширського та Доросинівській Рожищенського районів визначилися з керівниками. Окрім того, відбулися додаткові вибори представників громад у 4 сільських та селищній радах області, що тільки приєдналися до ОТГ

На території Волині працювало 19 виборчих дільниць.

Сошичненською ОТГ керуватиме Світлана Сидорук, яка була зареєстрована як самовисуванець.

За результатами голосування, Сошичненською ОТГ керуватиме Світлана Сидорук, яка була зареєстрована як самовисуванець. Жінка отримала 901 голос та перемогла чинного голову Сошичненської сільської ради Ігоря Волосюка, якого підтримали 852 виборці. Вона є помічницею Ірини Констанкевич та вже отримала настанову від народного депутата: «До роботи!». До об’єднаної громади увійшли села Сошичне, Запруддя, Карасин, Карпилівка, населення яких налічує 3566 осіб. Також тут обрано 14 депутатів ради новоствореної ОТГ.

Доросинівську ОТГ, куди увійшли села Доросині, Кияж, Береськ, Ворончин, Студині, Вічині, Немир і Раймісто із загальною кількістю населення 4116 осіб, очолить Микола Касянчук.

Доросинівську ОТГ, куди увійшли села Доросині, Кияж, Береськ, Ворончин, Студині, Вічині, Немир і Раймісто із загальною кількістю населення 4116 осіб, очолить Микола Касянчук. За нього віддали голоси 1023 особи (65%). Новообраного голову вже привітав нардеп Вячеслав Рубльов. Він зазначив, що переможець обігнав опонентів із колосальним відривом, та запевнив, що «громада матиме підтримку у вирішенні проблем».

Окрім того, пройшли додаткові вибори депутатів Підгайцівської ОТГ від Романівської сільської ради, Дубечненської — від Кримненської, Смідинської — від Журавлинської, а також депутатів Турійської ОТГ від Соловичівської сільської ради.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel