Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Організація працедавців області — на сторожі бізнесу

Володимиру Цибульському — ексголові правління Волинського об’єднання роботодавців — щиро подякував за відмінну роботу голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник.

Фото Алли ЛІСОВОЇ.

Організація працедавців області — на сторожі бізнесу

Волинське обласне об’єднання роботодавців — незалежна, самодостатня, найбільш впливова організація бізнесу регіону, до якого входять понад 420 підприємств, котрі створюють майже 70% валового продукту області, забезпечуючи роботою більше 72 тисяч осіб

Спільними зусиллями працедавців, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування створено сприятливі умови для розвитку бізнесу у різних секторах економіки області. На цьому наголосив на звітно–виборній конференції Волинського об’єднання роботодавців голова його правління Володимир Цибульський.

У своїй чіткій, конкретній і водночас самокритичній доповіді Володимир Іванович виклав найголовніше, що було зроблено за період з березня 2015–го по грудень 2019 року. Передусім зупинився на моделі управління об’єднанням, основних напрямах діяльності, що включала 18 засідань, на яких розглянуто 72 важливі для волинського бізнесу питання. До компетентних органів об’єднання подало 24 звернення, які стосуються актуальних проблем краю, зокрема про доцільність передачі в комунальну власність області ДП «Волиньторф», про забезпечення промислово-виробничим персоналом підприємств реального сектору економіки, про хибність курсу переведення крупних підприємств на податкове обслуговування у великі центри, проведення громадських експертиз проєктів нормативно–правових актів тощо. Очільник правління неодноразово вказував на те, що Верховна Рада не виконує закон про організацію роботодавців України. Голова зазначив, що Волинське об’єднання успішно представляє та захищає інтереси роботодавців і в області, і на всеукраїнському рівні. Також воно тісно співпрацює з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, створюючи сприятливі умови для розвитку бізнесу в різних секторах економіки краю та здійснюючи конструктивний соціальний діалог на всіх рівнях територіального устрою регіону. Володимир Іванович наголосив на підвищенні рівня соціальної відповідальності волинського бізнесу, назвав найбільш активні підприємства й подякував усім за співпрацю.

Волинське об’єднання успішно представляє та захищає інтереси роботодавців і в області, і на всеукраїнському рівні.

Присутні на зборах голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник та генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов високо оцінили результати роботи волинської спільноти працедавців на чолі з Володимиром Цибульським, назвавши її однією із кращих в Україні. Вони подякували йому за вагомий внесок у розвиток цієї структури і вручили нагороду Федерації «Лідер руху роботодавців України».

Ексочільник об’єднання, головний радник генерального директора ПрАТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський подякував столичним гостям за високу оцінку й зазначив, кого він хотів би бачити надалі біля керма цієї авторитетної організації.

Учасників засідання привітали голова обласної ради Ірина Вахович та заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець. Наголосивши на важливості подальшої тісної співпраці з органами виконавчої влади краю, вони подякували за взаєморозуміння та конструктивну позицію у сфері зміцнення економіки області. Представники бізнесу розглянули низку рекомендацій Федерації роботодавців для Кабінету Міністрів України.

У тристоронньому діалозі (бізнес—влада—громадськість) на конференції обговорили ключові питання розвитку підприємництва на Волині, окреслили основні завдання для роботодавців на наступний рік та обрали нового голову правління. Ним став генеральний директор СП ТОВ «Модерн–Експо» Петро Пилипюк. До обрання він упродовж чотирьох років був першим заступником керівника обласного об’єднання організацій роботодавців.

Telegram Channel