Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поранення було смертельним

Як же ж так?!

Ілюстративне фото: Молодий буковинець

Поранення було смертельним

До поліції 8 січня близько 03.20 надійшло повідомлення від медиків Костопільської лікарні Рівненської області з приводу того, що до них із тілесними ушкодженнями доставили 36–річного місцевого жителя. Попри вжиті реанімаційні заходи через 20 хвилин потерпілий помер

Слідчо–оперативна група та керівництво місцевої поліції, повідомляє відділ комунікації відомства, попередньо встановили, що у загиблого, раніше судимого за вчинення крадіжок та грабежів, тривалий час були неприязні стосунки із 19–річним жителем райцентру. Черговий конфлікт між ними виник напередодні. Аби поквитатися з чоловіком, який відпочивав у місцевому кафе, молодик прийшов туди й викликав його на вулицю. Зі слів очевидців, під час з’ясування стосунків хлопець дістав зброю та вистрілив у суперника. Свідки події викликали «швидку». Втім, потерпілий помер у лікарні внаслідок вогнепального поранення грудної клітки в ділянці серця.

Аби поквитатися з чоловіком, який відпочивав у місцевому кафе, молодик прийшов туди й викликав його на вулицю. Зі слів очевидців, під час з’ясування стосунків хлопець дістав зброю та вистрілив у суперника.

Після скоєного зловмисник утік. На його пошуки (міг пересуватися на автомобілі Volkswagen Caddy) орієнтували всі групи реагування та патрульну поліцію. Близько восьмої ранку екіпаж правоохоронців на автодорозі Городище — Рівне — Старокостянтинів біля перехрестя із круговим рухом зупинив вказану іномарку. У ній перебував підозрюваний разом із батьком та товаришем. «Нині вирішується питання про затримання 19–річного костопільчанина та поміщення його до ізолятора тимчасового тримання», — повідомив начальник Костопільського відділу поліції Руслан Яковчук.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel