Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Уцілів лише винуватець аварії

Обидва водії загинули.

Поліція Рівненщини

Уцілів лише винуватець аварії

Смертельна ДТП трапилася 3 січня близько 17-ї години на шляху Городище–Рівне–Старокостянтинів

Поліцейські на місці події встановили, що 31–літній житель села Гільча Друга Здолбунівського району, водій автомобіля ВАЗ 2110, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі та зіткнувся з іномаркою Renault Trafic під керуванням 58-річного мешканця Білашева. Від удару мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу, де він врізався в автомобіль Honda Civic, яким керував 32-літній житель села Здовбиця.

Водія мікроавтобуса намагалися врятувати медики «швидкої», але травми виявилися не сумісними з життям.

За повідомленням сектору комунікації поліції Рівненщини, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди керманич Honda від отриманих травм загинув на місці. Водія мікроавтобуса намагалися врятувати медики «швидкої», але травми виявилися не сумісними з життям. Кермувальник «жигулів» не постраждав, згідно з медичним освідуванням він був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель двох людей, правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. 31–річного жителя Гільчі затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Всі обставини трагічної ДТП з’ясовують поліцейські.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel