Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Що віщують зорі волинянам

А ви довіряєте гороскопам?

Волинь-нова

Що віщують зорі волинянам

Гороскоп на 20 — 26 квітня

ОВЕН. У справах вас може супроводжувати удача, однак перешкодити їй загрожує ваша ж власна дипломатичність. Відкиньте умовності, не намагайтеся завуалювати гострі кути, говоріть відверто — і все у вас вийде. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Ви зможете обернути невигідну ситуацію на корисну для себе, якщо потурбуєтеся про це завчасно. Ваша енергійність дасть змогу досягнути успіху у багатьох справах. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. На вас чекають приємні гарні новини та хвилюючі події. Та людина, яка вам потрібна, буде поруч. Вам обов’язково посміхнеться удача, вона про вас ніколи не забуває. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

РАК. Нетрадиційний підхід допоможе вам у здійсненні задумів і планів. Роботи буде чимало, але ви зможете продемонструвати свою репутацію відмінного фахівця. Заплануйте на вихідні щось незвичайне й оригінальне. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Постарайтеся уникати кардинальних змін у своїй діяльності. Ваша цілеспрямованість дасть змогу досягти неможливого, але діяти потрібно чітко за планом. Ближче до вихідних добре відпочиньте, згадавши про те, що всіх грошей однаково не заробите, а от здоров’я можна підірвати. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Подумайте над підвищенням рівня професіоналізму. Більших сил і енергії можуть зажадати ваші фінансові справи й партнерські стосунки. Якщо ви схильні до ризику, то зараз краще уникати таких ситуацій. У вихідні варто поспілкуватися з друзями в неформальній обстановці. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. На вас можуть очікувати події, які змінять ваше життя на краще й відкриють перед вами рідкісні можливості. Тільки не говоріть зайвого. Нехай ваші плани спочатку реалізуються. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Настає сприятливий час для позитивних змін в особистому житті. Вам гостро необхідно відчути радість життя. І у вас буде така можливість. Пощастить і у справах, і в коханні. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Вам необхідно спуститися з небес на землю, щоб визначити свої подальші плани та домогтися успіху. У вас з’явиться можливість одержати додатковий дохід, а зусилля будуть винагороджені. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ. Досить напружений період, тож бажано знизити темп ділового життя. У вихідні вкрай сприятливі контакти з рідними, у питаннях фінансів можливі якісь приємні новини й пропозиції. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Ініціативність і зібраність — ось якості, які вам просто необхідні.Доведеться навчитися панувати над своїми емоціями, а це буде не так просто. Близькі явно чекають від вас прийняття важливого рішення. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

РИБИ. Вас оцінять належним чином, налагодяться стосунки з колегами. Пропозиції, які можуть надійти від ділових партнерів, обіцяють реальний прибуток. У вихідні проявіть турботу та увагу до рідних людей. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

Telegram Channel