Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Андрій Піонтковський:  «Зеленський — це єдина реальна перемога Москви, якій потрібна вся Україна»

Піонтковський вважає, що Президент України своїми словами «треба просто перестати стріляти» нав’язує українцям комплекс провини.

Фото obozrevatel.com.

Андрій Піонтковський: «Зеленський — це єдина реальна перемога Москви, якій потрібна вся Україна»

Процес капітуляції Києва перед Кремлем відбувається буквально на наших очах у режимі реального часу. Про це у своїй статті «Штабні ігри» пише відомий російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський (на фото)

«Зеленський — це єдина реальна перемога, отримана Москвою в ході розв’язаної нею у 2014 році чергової світової війни. Крим, Новоросія, Лугандонія — це все були поразки. Їм завжди була потрібна вся Україна», — наголошує Піонтковський.

«У столітній історії ЧК–НКВД–ГПУ–КГБ–ФСБ — «Зермак» (від прізвищ Зеленського та Єрмака — голови Офісу Президента. — Ред.) — одна з найблискучіших операцій цієї безсмертної організації. Перемога, досягнута на кінчику брехливого язика, майже без застосування грубої сили», — зазначає російський політолог.

Він вважає, що Путіну тепер не потрібен навіть президент США Дональд Трамп для скасування санкцій. Бо все зробить Володимир Зеленський. «Для цього у них є набагато більш ефективний інструмент — Президент України. Вся геніальність кремлівської спецоперації «Зермак» полягає в тому, що всі стадії капітуляції Києва проводяться і будуть проводитися не похмурим гауляйтером України Медведчуком, а всенародно обраним чарівним президентом–витівником і його продюсером. Про які санкції може йти мова?! Не може ж Захід бути більш проукраїнським, аніж саме українське керівництво», — пише Піон­тковський.

Вся геніальність кремлівської спецоперації «Зермак» полягає в тому, що всі стадії капітуляції Києва проводяться і будуть проводитися не похмурим гауляйтером України Медведчуком, а всенародно обраним чарівним президентом–витівником і його продюсером.

Політолог детально перераховує кроки реалізації кремлівської спецоперації для капітуляції України зсередини. Це, зокрема, контроль над телебаченням і нейролінгвістичне навіювання українському суспільству кремлівських меседжів про Майдан як державний переворот; про постмайданівську владу як «криваву партію війни»; про перемогу на виборах «світлої партії миру». Нав’язування українцям комплексу провини: треба просто перестати стріляти.

Далі — легалізація в українському правовому і політичному полі російського військово–терористичного плацдарму ОРДЛО. «Без п’яти хвилин сенатор, якийсь терорист Родіон відверто диктує Україні свої вимоги: «Якщо ви не погодитеся на Консультативну раду, то ніколи не дочекаєтеся від нас припинення вогню», — наголошує Піонтковський.

«Розведення сторін», яке плавно переростає під керівництвом нового міністра оборони у відступ Збройних сил України з лінії зіткнення, що відкриває раковій пухлині ОРДЛО, а з нею і братським вірусологам шлях углиб країни», — перераховує далі автор. На його думку, капітуляція України супроводжується захопленням прокурорської та судової систем, а відтак тотальною зачисткою (арештами) патріотичних лідерів та активістів.

На жаль, більшість із перерахованого справді уже відбувається на наших очах…

Дарія КЛИЧ.

Telegram Channel