Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
В Олиці та Цумані  будуть оновлені  амбулаторії

Вселитися у новенькі приміщення планують до кінця року.

Фото: Волинська ОДА

В Олиці та Цумані будуть оновлені амбулаторії

У Ківерцівському районі тривають ремонтно–будівельні роботи у рамках реалізації субпроєкту «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області». Тут за кошти позики Світового банку працюють на двох об’єктах

 

 Роботи виконує підприємство «Житлобуд-2», яке перемогло в тендері. Зокрема, відремонтують приміщення Олицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини (АЗПСМ) та здійснять реконструкцію будівлі денного стаціонару і дитячого відділення Цуманської районної лікарні під АЗПСМ. На першому об’єкті ступінь виконання — 65%, на другому — 10%.

І керівництво, і медперсонал сподіваються, що все виконають вчасно — до 31 серпня.

У Цумані роботи наразі призупинені. Паралельно здійснено коригування проєкту з врахуванням змін обсягів робіт. Відповідний запит спрямували на розгляд Світовому банку. За результатами погодження пропозиції підрядника найближчим часом підпишуть додаткову угоду, після чого він гарантує відновлення робіт. І керівництво, і медперсонал сподіваються, що все виконають вчасно — до 31 серпня.

 

 Команда з реалізації субпроєкту впевнена, що до кінця року медичні працівники переїдуть до всіх оновлених амбулаторій, а пацієнти отримуватимуть медичні послуги в комфортних умовах. Вже навіть закуплені офісні та медичні меблі, обладнання та інструментарій.

Telegram Channel