Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Взуття-2020: тренди та модні ідеї

Фото tmlider.com.

Взуття-2020: тренди та модні ідеї

Туфлі та босоніжки — невід’ємний елемент яскравого образу. Що ж пропонують кутюр'є на цей сезон?

Човники. Каблук–шпилька та витончений носок підкреслять красу ніг. Такі туфлі поєднуються із сукнями, спідницями, брючними костюмами. Підійдуть для будь–якого віку, навіть для жінок за 50.

Балетки з елементами прозорого пластику. Виглядають красиво, візуально подовжують ноги за рахунок відсутності контрасту кольорів.

Шпилька категорично не підходить дамам із параметрами plus size. Краще вибирати акуратну танкетку або стійкий 5-сантиметровий каблук.

Еспадрильї. Поєднання грубої тканини і мотузкових елементів — просто і водночас елегантно. Легко доповнить джинси–бой­френди, спідницю міді або міні. Такі мешти ідеальні для прогулянок по місту або вечірніх зустрічей.

Туфлі з гострим або прямокутним носком. Мода на таке взуття, популярне у 2000–х, знову повертається. Тепер його поєднують зі спідницями міді та максі або з брюками–дудочками — цей варіант створює екстравагантний вигляд.

Взуття, в якому комбінуються платформа і каблук. Це можуть бути чоботи, туфлі, сабо. Чим грубше воно виглядає, тим модніше. Подібною парою можна доповнити образ у стилі кежуал.

Сабо. Таке взуття цієї весни дуже актуальне, хоч на піку моди тримається вже не один сезон. Сабо можна вдягати із джинсами, брючним костюмом, платтям, плащем. Доповнить образ об'ємна сумка контрастного кольору.

Високі підбори — справжня палочка–виручалочка для створення ефекту більш стрункої фігури і довгих ніг. Але запаморочлива шпилька категорично не підходить дамам із параметрами plus size. Краще вибирати акуратну танкетку або стійкий 5-сантиметровий каблук.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel