Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Що віщують зорі волинянам

А ви довіряєте гороскопам?

Фото Pixabay.

Що віщують зорі волинянам

Гороскоп на 18–24 травня

ОВЕН. Варто задуматися про зміну пріоритетів. Не треба панікувати, краще навчатися новому. Не виключені конфлікти на роботі, тож менше балакайте з колегами й намагайтеся не потрапляти на очі начальству. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Успіх можливий, але потребуватиме більших затрат сил і часу. Варто погодитися на здоровий компроміс із партнерами. Темп роботи краще не збільшувати. У вихідні є ризик стати жертвою брехні та лестощів. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Ваші нові проєкти одержать додатковий поштовх, і ви ще на крок наблизитеся до мети. Цікаві ідеї та нестандартний підхід допоможуть поліпшити ваш добробут. Вихідні проведіть на самоті або з близькими. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

РАК. Починається сприятлива смуга, з’явиться шанс піднятися кар’єрними сходами. Чекають приємні події в особистому житті. У вихідні можлива надмірна емоційність, тож краще звести до мінімуму необов’язкові контакти. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

ЛЕВ. Зможете вирішити чужу проблему й заслужити щиру подяку. В особистому житті можливі конфлікти, проблеми через посилену зайнятість на роботі. У вихідні бажано залишатися стороннім спостерігачем, а не діяти. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА. Настає період швидких і відповідальних рішень. Імовірно, непередбачувані обставини зруйнують ваші плани. Але все ж удача буде з вами, якщо раптово не мінятимете власних рішень. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ТЕРЕЗИ. На роботі все складатиметься досить благополучно. Ймовірний успіх у фінансових справах. Будьте обережні з інформацією, яка стосується вас особисто, не базікайте зайвого. В особистому житті можливі розчарування. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СКОРПІОН. Варто налагодити тісніші контакти з колегами, це допоможе втілити в життя ваші плани, будувати кар’єру. На вас чекає солідний прибуток, який ви чесно заробили. Проводьте більше часу зі своєю половинкою. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Вам необхідно бути обережнішими в діях і словах. Пошук золотої середини – основне заняття на ці дні. Жодних зайвих фраз і необдуманих вчинків – інакше це матиме неприємні наслідки. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

КОЗЕРІГ. Вам непросто буде аналізувати свої дії. Тому краще займатися дрібними справами, в яких помилитися неможливо. У вихідні ймовірні проблеми у взаєминах із друзями, які поведуть себе не так, як ви очікуєте. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

ВОДОЛІЙ. Зросте обсяг роботи, але беріться лиш за те, що вам під силу. Не звалюйте на себе весь тягар відповідальності, хоч зараз ваша працездатність дуже висока. Не нав’язуйте нікому свою думку, щоб уникнути конфліктів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

РИБИ. Будьте стриманими, не дратуйтеся через дрібниці. Не варто приймати серйозні рішення, планувати поїздки та переговори. Робота забиратиме багато часу, а сімейні справи опиняться на останньому місці. Але ж дітям потрібна ваша увага. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Telegram Channel