Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 1–7 червня

ОВЕН. На роботі привертайте до себе якнайменше уваги. Ви й самі скоро зрозумієте, що ваші ідеї надто екстравагантні. Упродовж тижня очікується багато справ і суєти, вихідні ж будуть спокійніші. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Не бійтеся змін, для них зараз вдалий час. Можливий кар’єрний ріст, але про свої успіхи поки що мовчіть. Уникайте конфліктів, обставини самі складуться на вашу користь. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Період слушний для посиленої роботи. Активний відпочинок також піде на користь. Важливо зберігати душевну рівновагу і вірити в краще. У вихідні можливі приємні новини. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

РАК. Будьте зібраними та наполегливими, тоді й перешкоди не стануть на заваді. Ви легко освоюватимете нові знання, на все вистачить часу й терпіння. Але не забувайте і про особисте життя. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

ЛЕВ. Не падайте духом, не метушіться, розгляньте ситуацію зусібіч, щоб заощадити час і сили, які витратили б на безглузді метання. А от у вихідні буде корисною фізична праця, наприклад на дачі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ДІВА. Значні зусилля знадобляться у професійній сфері. Плани можуть помінятися, строки виявитися зірваними. У вихідні знайдіть час на відпочинок і спілкування, а також постарайтеся доробити початі справи. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ТЕРЕЗИ. Не вірте лестощам, не приймайте надто привабливих пропозицій. Подумайте, кому це вигідно. Залиште достатньо часу і для близьких. У вихідні вас очікує комфорт і взаєморозуміння. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

СКОРПІОН. Зараз час змін, будь-яка ваша ініціатива має високі шанси виявитися результативною. Вам під силу зацікавити потрібних людей своїми ідеями й одержати допомогу в реалізації задумів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Гарний тиждень для трудових звершень і солідного прибутку. Ваш авторитет помітно зміцниться, можливий професійний ріст. Найближчі дні будуть щедрими на приємні сюрпризи. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ. Прекрасний час для тих, хто честолюбний і прагне якнайповніше реалізувати себе на роботі. Дипломатичність і чарівність допоможуть згладити гострі кути. Проведіть вихідні в максимально комфортній обстановці. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

ВОДОЛІЙ. Стежте за своїми словами і поведінкою, щоб уникнути сварок та інтриг. Від спроби нав’язати вам чужу думку варто коректно відмовитися. Не штурмуйте кілька вершин одночасно. Особисте життя – на паузі. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

РИБИ. Не захоплюйтеся стратегічними планами, краще займіться вирішенням поточних проблем. Але зараз не варто намагатися прискорювати хід подій: важлива якість, а не швидкість. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel