Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Рік ховався від правосуддя

Попався, голубчику?!

Ілюстративне фото 7snov.com.ua

Рік ховався від правосуддя

За принципової позиції прокурорів Горохівського відділу Володимир–Волинської місцевої прокуратури громадянину, підозрюваному у вчиненні за попередньою змовою групою осіб крадіжки в особливо великих розмірах, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Слідство встановило, що у травні 2019 року мешканець Закарпаття разом зі спільником проник в оселю підприємця у Горохові й викрав сейф із ювелірними виробами та грішми (400 тисяч гривень та 50 тисяч доларів).

Зловмисника затримали через рік у Закарпатській області.

Зловмисника затримали через рік у Закарпатській області. Під час санкціонованого судом обшуку, проведеного у його оселі, вилучено речові докази, які свідчать про скоєння цієї крадіжки саме ним. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів зі встановленням застави в сумі понад 1,3 мільйона гривень. Спільник підозрюваного перебуває у розшуку.

Триває досудове розслідування. Зауважимо, що за вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років із конфіскацією майна.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel