Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зеленський зчепився зі своїм колишнім найближчим соратником

За браком власних знань та досвіду Володимир Олександрович часто керується тим, що йому вклали в голову різноманітні «шептуни».

Фото glavcom.ua.

Зеленський зчепився зі своїм колишнім найближчим соратником

Президент та ексочільник Офісу глави держави Андрій Богдан обмінялися словесними уколами

Спочатку Володимир Олександрович в інтерв’ю «Українській правді», пояснюючи, чому звільнив Богдана з посади, сказав, що таким чином врятував свого соратника від влади, яка його псувала: «Коли я побачив, що Андрюха не бачить, як влада його з’їдає, точно з’їсть, і закінчиться все дуже погано, я прийняв рішення». Президент також додав: «Треба залишитися людиною і поважати інших як всередині команди, так і зовні. Не потрібно показувати свою владу там, де це неправильно. Необхідно іноді вмикати дипломатію, тому що він був у державі майже друга людина, ну я так вважаю. Але не треба всім показувати, що ти є друга людина…».

— Мені щиро жаль, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей, які вами маніпулюють, — відрізав Андрій Богдан.

Андрій Богдан не змовчав і жорстко відповів Зеленському. Він заявив, що є «носієм знань, дуже чутливих для вас і для країни», але залишиться порядною людиною і не буде коментувати «період спільної діяльності». «Щодо позбавлення мене влади, то я вам вдячний, тому що моє ім’я не буде мати стосунку до хаосу, в який ви кидаєте країну», — сказав Богдан і дорікнув Зеленському, що той за останні 4 місяці перетворив Україну на «посміховисько». «Мені щиро жаль, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей, які вами маніпулюють», — відрізав Андрій Богдан.

З боку Зеленського теж не уникнули відповіді на випад колишньої «правиці» глави держави. Радник Андрія Єрмака, глави Офісу Президента, з комунікацій Михайло Подоляк назвав Богдана «неадекватом» та «невдахою», який уявив себе «царем та богом в одному флаконі».

Той поки що мовчить.

P. S. Цікаво, що свою відповідь Андрію Богдану у Facebook Михайло Подоляк назвав «Кокаїнові сни», прозоро натякаючи на наркотики. Як відомо, нещодавно Володимир Зеленський заявив, що тримає образу на свого головного політичного опонента Петра Порошенка через те, що той нібито обзивав чинного главу держави наркоманом. А тут уже в самій команді Зеленського його колишні та теперішні соратники, з’ясовуючи стосунки, натякають один одному на «вживання». Справді — іронія долі. А що ж то буде далі?

Дарія КЛИЧ

Telegram Channel