Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Що віщують зорі волинянам

Кажуть, що в оптимістів збуваються тільки позитивні передбачення.

Фото Pixabay.

Що віщують зорі волинянам

Гороскоп на 6 – 12 липня

ОВЕН. Давно назрілі зміни у вашім житті нарешті відбудуться. Ви будете багато думати та аналізувати і знайдете вихід з будь-якої ситуації. У вихідні бажано знизити навантаження до розумного мінімуму. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Вас можуть порадувати або спантеличити постійні переїзди з місця на місце. Важливо не порушувати ніяких правил, тоді й удача буде вас супроводжувати. У вихідні – багато біганини та турбот. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Зараз у вас активний і плідний період. Ви знайдете гармонію та відчуєте радість життя. На роботі вам необхідно вловити важливу ідею, яка розширить ваші можливості. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

РАК. Безкорисливе служіння близьким і коханим людям справа шляхетна, але й тут потрібно робити перерви. Не варто зациклюватися на питаннях матеріальних благ, краще подумайте про душу. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

ЛЕВ. Ви зможете випадково виявити раніше приховану, але дуже важливу для вас інформацію, яку використаєте у своїх цілях. У вихідні знайдете відповідь на давно хвилюючі вас питання. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ДІВА. Вам може знадобитись нова робота, але не поспішайте все міняти, спершу варто з’ясувати деталі. Не захоплюйтеся самокритикою, навпаки, зараз себе треба усіляко рекламувати. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ. Нині у вас складний і напружений період. Варто докласти зусиль, щоб одержати бажане. Не уникайте нових знайомств, ви придбаєте корисні зв’язки. Не виключено, що щось або хтось сприяє тому, щоб ви почали дивитися на світ трохи по-іншому. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

СКОРПІОН. Ви можете успішно впоратися з найскладнішими завданнями, які раніше були нерозв’язними. Бажано знизити обсяг роботи, не забувайте про відпочинок. Ви будете просто непереборні, ваш авторитет зросте. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

СТРІЛЕЦЬ. Прекрасний період для творчості та кар’єри. Ваша працездатність буде дивувати близьких. Зосередженість і енергія принесуть прибуток. Тільки не розповідайте професійних секретів стороннім. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ. Вам залишилося докласти для досягнення ваших цілей зовсім небагато зусиль. Потрібний останній ривок і віра в себе. Можна здійснювати навіть найсміливіші задуми. Під тиском обставин ваша точка зору може змінитися. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Постарайтеся ні з ким не сперечатися, щоб не сполохати ідилію. Вас буде мучити бажання бурхливої діяльності, однак чи варто метушитися і починати нові проєкти – велике питання. В особистому житті можливі конфлікти. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

РИБИ. Ідеї, які вас будуть «відвідувати», варто одразу ж випробувати на практиці. На роботі в авантюри краще не встрявати та в інтригах не брати участі. Оригінальність мислення дасть змогу легко впоратися із проблемами. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Telegram Channel