Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За Волинь без злочинного олігархату: депутат Луцької міськради  Юлія Вусенко йде на вибори  з «Європейською Солідарністю»

«Час давати відсіч не лише агресору, але й тим, хто вже завтра хоче забрати нашу з вами свободу на Волині, зацементувавши свою владу».

Фото volynpost.ua.

За Волинь без злочинного олігархату: депутат Луцької міськради Юлія Вусенко йде на вибори з «Європейською Солідарністю»

«Шлях до перемоги здолає той, хто не боїться олігархів та їхніх продажних медіа, не боїться брати відповідальність за себе і державу, не боїться важкої праці»

Депутат Луцької міської ради з фракції «Самопоміч», волонтерка 38–річна Юлія Вусенко (на фото) заявила про те, що буде балотуватись на місцевих виборах від партії «Європейська Солідарність». Про це вона написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Я йду на місцеві вибори із партією «Європейська Солідарність». На з’їзді сьогодні було чітко озвучено стратегію розвитку держави, а також представлено багато енергійних фахівців з усіх куточків України. Саме політична сила «Європейська Солідарність» на місцевих виборах згуртує навколо себе людей, які по-справжньому переживають за майбутнє, а не розвішують білборди по всій країні!» — вважає луцька активістка.

Вона зазначила, що народні депутати від «Європейської Солідарності» у Верховній Раді захищають мову, армію, стримують капітуляцію влади перед агресором.

Саме політична сила «Європейська Солідарність» на місцевих виборах згуртує навколо себе людей, які по-справжньому переживають за майбутнє, а не розвішують білборди по всій країні!» — вважає луцька активістка.  

«Місцеві вибори на Волині мають стратегічне значення для України. Наступ олігархату з російською агентурою на державність України, зрощення криміналітету з місцевими феодалами, але і останні події в сусідній Білорусі спонукають до проактивних дій.

Час давати відсіч не лише агресору, але й тим, хто вже завтра хоче забрати нашу з вами свободу на Волині, зацементувавши свою владу», — застерігає Юлія Вусенко.

«Час дати по руках тим, хто забирає можливість чесно працювати і розвивати бізнес, тим, хто сіє страх! Важливо, щоб у місцевих радах було побільше патріотичних, досвідчених та спроможних змінювати ситуацію на краще», — переконана Вусенко.

«Закликаю всіх, особливо тих, хто має досвід співпраці зі мною як із депутаткою чи то секретарем міськради, приєднуватися до боротьби за Волинь без злочинного олігархату та дилетантства «нових», — пише активістка.

«Я щиро вірю, що саме наші команди принесуть європейські стандарти життя в кожне місто та селище», — наголошує Юлія Вусенко. На її переконання, шлях до перемоги здолає той, хто не боїться олігархів та їхніх продажних медіа, не боїться брати відповідальність за себе і державу, не боїться важкої праці.

Петро МАКАРУК.

Telegram Channel