Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Брючний костюм — відмінний варіант на всі випадки життя

Фото mirdliatebia.ru.

Брючний костюм — відмінний варіант на всі випадки життя

Його можна поєднати з класичними туфлями на каблуках, створюючи діловий образ, чи зручними кросівками

Таке вбрання увійшло в гардероб жінки лише в минулому столітті. Однією з перших його одягнула легендарна співачка Марлен Дітріх. У 1930–х роках вона з’явилася на людях у костюмі з брюками, які вважалися основою чоловічого гардеробу. У той час це було дуже сміливо для представниці прекрасної статі. Нині ж таким образом уже нікого не здивуєш. Однак, щоб виглядати стильно, треба знати декілька правил.

Щоб бути жіночною, сьогодні не потрібно одягати облягаючі речі.

Оверсайз–моделі. Щоб бути жіночною, сьогодні не потрібно одягати облягаючі речі. Навпаки, оверсайз–моделі (об’ємні) вигідно підкреслюють вашу тендітність і допомагають приховати декілька зайвих кілограмів. Це стосується і брючних костюмів.

Чудовий варіант на теплі вересневі дні — біла двійка. До неї пасуватиме червона, пастельна блуза. Можна підбирати аксесуари будь–якого кольору. Білий брючний костюм гарно поєднується як з туфлями–човниками, так і з кедами, кросівками. Він стане альтернативою нарядному платтю.

Реклама Google

Червоний. Якщо ви боїтеся залишитися непоміченою, вибирайте яскравий варіант одягу. Коли ж іще, як не ранньої осені, носити речі насичених кольорів. Тож червоний брючний костюм — саме те, що потрібно. Дівчина у такому вбранні ловитиме на собі захоплені погляди. Але важливо не перевантажити образ. До такої яскравої основи підбирайте нейтральні аксесуари: білого чи бежевого кольорів. Для любительок пастельних варіантів зазначимо, що в цьому сезоні модні відтінки синього і фіолетового. Зверніть увагу й на ніжні кольори — кораловий, рожевий, ліловий, м’ятний, фісташковий.

Telegram Channel