Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Як позбутися лупи

Дієві способи позбутися лупи.

Фото Pixabay.

Як позбутися лупи

Із цією проблемою стикаються багато людей. І перш ніж звернутися до фахівців, можна спробувати кілька народних методів

Сік алое
Нанесіть його на шкіру голови приблизно на хвилин 30–35, а потім змийте, як ви завжди це робите, за допомогою шампуню. Задля ефективності повторюйте процедуру двічі на тиждень.

Імбирний корінь та столовий буряк
Це досить простий та недорогий засіб. Щоб його зробити самостійно, треба змішати у рівних пропорціях воду і подрібнені блендером шматочки буряка та імбирного кореня. Отриману однорідну масу залиште на голові на ніч. Наступного ранку помийте голову із шампунем.

Будь–яку маску можна змивати не водою, а відваром кропиви: листя (можна й сухе) залийте водою (1,5 л) та після того, як суміш закипить, варіть її на маленькому вогні, аж поки об’єм не зменшиться приблизно на третину.

Буряк (сік)
Вичавивши із нього сік, додайте куряче яйце, щіпку бури та розбавте все це водою. Годину потримайте на голові, затим змийте.

Яблуко
Натріть його на дрібній тертці. Змішайте 2 ст. л. отриманого пюре, 2 ч. л. сиру, яєчний жовток і 3–5 крапель камфорної олії. Збийте міксером. Нанесіть суміш на шкіру голови і коріння волосся, залиште на 30 хвилин. Змийте маску шампунем, потім сполосніть негазованою мінеральною водою.

Кропива (відвар)
Будь–яку маску можна змивати не водою, а відваром кропиви: листя (можна й сухе) залийте водою (1,5 л) та після того, як суміш закипить, варіть її на маленькому вогні, аж поки об’єм не зменшиться приблизно на третину. Не забудьте процідити отриманий засіб. Також варто пам’ятати про регулярність використання відвару — волосся згодом віддячить блиском та відсутністю набридливих білих часточок. Не готуйте засобу «із запасом», адже після того, як він постоїть певний час, втрачає свої цілющі властивості.

Читайте також: Як позбутися затхлості у шафі.

Telegram Channel