Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що волинянам віщують зорі: гороскоп на 30 листопада – 6 грудня

Дізнайтеся, який день у вас буде сприятливим для прийняття важливих рішень наступного тижня.

Фото Pixabay.

Що волинянам віщують зорі: гороскоп на 30 листопада – 6 грудня

Передбачення на наступний тиждень

ОВЕН. При бажанні можете почати новий етап у кар’єрі. Ваші ідеї мають шанс втілитися в життя. Удача зараз на вашій стороні. У вихідні познайомитесь із людиною, яка вам так потрібна. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Стриманий підхід, продумані кроки дадуть вам змогу позбутися проблем. Не варто ховати себе й свої таланти в чотирьох стінах. Вам необхідне спілкування з колегами та друзями. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Напір і енергія принесуть добрий результат у роботі. Може з’явитися чимало бажаючих стати вам друзями, будьте привітні, але не підпускайте їх до себе надто близько.

БЛИЗНЮКИ. Безумовно, зараз ваш час. Він сприяє розкриттю вашого творчого потенціалу. Але не забувайте про оточуючих: ви відчуєте, що потрібні їм. Імовірні цікаві поїздки. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

РАК. Вам можуть запропонувати цікаву роботу, яка обіцяє солідний прибуток. Постарайтеся уникати конфліктів із близькими людьми. Приділіть їм увагу і подбайте про них. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Реклама Google

ЛЕВ. Вам постійно буде чогось не вистачати. Намагайтеся нічого не забувати. І пам’ятайте, що ситуація зараз не налаштовує до відвертої розмови, тож поменше балакайте. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

ДІВА. Присвятіть досить часу вирішенню робочих проблем, за вас це ніхто не зробить. Подумайте про відповідальний крок кар’єрними сходами. Атмосфера на роботі буде позитивно впливати на вашу самооцінку. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

ТЕРЕЗИ. Вам варто трохи знизити ділову активність. Непогано було б добре відпочити, інакше вам загрожує перенапруга й нервове виснаження. До того ж давно настав час зайнятися вирішенням домашніх проблем. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

СКОРПІОН. У вас з’явиться шанс виправити свої помилки і зізнатися, нарешті, у своїх почуттях, повернути кохання. У вихідні може надійти інформація з приводу нової роботи з більшою зарплатою. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ. Вам необхідно зберігати душевну рівновагу й спокій. Не намагайтеся переробити близьких людей. Зосередьте свою енергію на найважливіших ідеях і починайте їх втілювати. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ. На вас очікує багато зустрічей і переговорів. Удача супроводжуватиме у ділових поїздках. Спілкуючись із колегами на роботі, не переходьте розумних меж – не розкривайте особистих секретів. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ВОДОЛІЙ. Напір і енергія принесуть добрий результат у роботі. Може з’явитися чимало бажаючих стати вам друзями, будьте привітні, але не підпускайте їх до себе надто близько. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

РИБИ. Постарайтеся не будувати амбіційних планів, важливо просто робити свою справу й вирішувати повсякденні питання. Прояв ініціативи на роботі принесе бажані результати й кар’єрний ріст. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Читайте також: «Відклала газету, пішла готувати обід, дивлюся, а на столі… відгадка!».

Telegram Channel