Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі волинянам наступного тижня

А ви довіряєте гороскопам?

Фото Pixabay.

Що віщують зорі волинянам наступного тижня

Гороскоп на 21 — 27 грудня

ОВЕН. Вам варто задуматися про плани на найближче майбутнє, відкинувши все негайне й нездійсненне. Ви проявите активність, але будьте готові до неприємностей, тому що новий знайомий може поставити вас у незручне становище. Не залишайте на потім те, що можна зробити вже зараз. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ. Запасіться терпінням: у вас на обрії з'явиться багато невідкладних справ. Ви зможете розплутати складну ситуацію на роботі, але спочивати на лаврах буде ніколи. Беріться за важливі проєкти без зволікання. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Ваші бажання можуть здійснитися в той момент, коли ви вже втомитеся чекати на позитивний результат. Сконцентруйтеся на найважливішому. Успіх у професійних справах і в коханні гарантовано на увесь тиждень. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РАК. Придивіться до свого оточення, скоро таємний ворог стане явним. Напружений і метушливий період, зате результати роботи не розчарують вас. Можете приймати сміливі рішення. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

Реклама Google

Діви, остерігайтеся спокус, що загрожують збити вас із правильного шляху.

ЛЕВ. Ваша успішність може прямо залежати від наведення порядку у справах і побуті, а організованість може зіграти в цій ситуації не останню роль. Максимально використовуйте вихідні для наведення порядку у вашому особистому житті. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п'ятниця.

ДІВА. Остерігайтеся спокус, що загрожують збити вас із правильного шляху. У вихідні вам доведеться аргументовано відстоювати свої погляди в родині: пам'ятайте, що розумний компроміс ще ніколи не шкодив. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Ви можете бути непередбачувані, але ваші плани знайдуть підтримку зі сторони близьких. Ймовірні деякі затримки в справах і труднощі у спілкуванні з колегами, але це швидко пройде. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СКОРПІОН. Непогано б навести порядок і в голові, і в особистих стосунках. Бажано зберігати емоційну рівновагу. У вас буде можливість для сходження кар'єрними сходами. Але вам потрібне і кохання, воно надихає. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Багато часу будуть займати фінансові питання. Майбутні зустрічі обіцяють виявитися досить значимими й важливими. Імовірні нові корисні знайомства, які можуть відкрити перед вами гарні перспективи. Сприятливий день — середа, несприятливий — п'ятниця.

КОЗЕРІГ. Не дозволяйте спокусі збивати вас зі шляху, від добра добра не шукають. Ви ризикуєте стати об'єктом інтриг. Не ревнуйте свого обранця, довіряйте йому. З'явиться можливість для самореалізації. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — понеділок.

ВОДОЛІЙ. Робота не зажадає від вас зайвої напруги і надзусиль, а значить, у вас з'явиться можливість частіше бувати вдома. Ваші плани можуть змінитися під впливом зовнішніх обставин, але все складеться якнайкраще. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

РИБИ. Однаково значимі і ваша кар'єра, і соціальний статус, і гарні відносини з рідними. Ви зможете налагодити нові корисні зв'язки, однак не забувайте про старих друзів. У вихідні ви можете прийняти важливе рішення, яке позитивно вплине на атмосферу в родині. Сприятливий день — субота, несприятливий — четвер.

Telegram Channel