Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Російськомовний Монатік – найкращий співак Волині?! (Відео)

Дмитро Сергійович Монатик (Monatik) народився 1 квітня 1986 року в Луцьку.

Фото Youtube.com.

Російськомовний Монатік – найкращий співак Волині?! (Відео)

Такий висновок напрошується після новорічних привітань Президента України Володимира Зеленського, яких 31 грудня було кілька. Перше – з дітьми в стилі вождів Леніна, Сталіна, Гітлера, Брежнєва – всі по «тєліку» бачили, а потім ще були віншування окремо для кожної області, які розмістили сайти місцевих облдержадміністрацій

Так-от, вітаючи волинян, Володимир Олександрович Зеленський побажав нам «міцного, як стіни замку Любарта, здоров’я, безмежного, як озеро Світязь, щастя і драйвового, як земляк Монатік (на фото), заряду».

Виходить, Василь Зінкевич, тріо Мареничів, Олександр Положинський, Василь Чепелюк, Алла Опейда, В’ячеслав Судима, Сергій Мартинюк, Тетяна Ціхоцька – не формат? Воно й не дивно, адже мода нині на Банковій – на російськомовне.

Виходить, Василь Зінкевич, тріо Мареничів, Олександр Положинський, Василь Чепелюк, Алла Опейда, В’ячеслав Судима, Сергій Мартинюк, Тетяна Ціхоцька – не формат?

Читайте також у нас: «Скільки заплатили дітям за участь у ролику Зеленського».

А ось у віншуванні рівненчанам Зеленський наголосив про рівні дороги, щоб «новий рік був дійсно рівним, без американських гірок», а також, щоб місцевий футбольний клуб «Верес» вибився у Прем’єр-лігу.

Особливо «тепло» це привітання сприймуть уболівальники ФК «Волинь», адже нашому клубу Президент підвищення у класі не побажав…

Василина СМЕТАНА.

Читайте також у нас: «На Волині з хабарем зловили військового комісара».​


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel