Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Завтра у Луцьк повертається футбол –  та ще й на шару!

Оце так!

Ілюстрація footboom.com

Завтра у Луцьк повертається футбол – та ще й на шару!

Щоправда, на виїзді «Волинь» вже встигла відгребти від «морячків»

Уже завтра, 19 березня, луцька «Волинь» проведе перший домашній поєдинок після тривалої зимової перерви. Підопічні Василя Сачка прийматимуть на «Авангарді» клуб «ВПК-Агро» із села Шевченківка, що на Дніпропетровщині. Нагадаємо, у першому колі ці суперники зіграли між собою внічию 1:1, а здобуте в тому матчі очко стало для «Волині» дебютним у нинішній першості.

Завтрашній поєдинок «Волинь» – «ВПК-Агро» розпочнеться о 17.00, а вхід уболівальників на трибуни буде вільним!

Стартували ж лучани у весняній частині чемпіонату відкладеним виїзним матчем із одеським «Чорноморцем».

Упевнений, що наші перемоги ще попереду. Лідируючі команди ми дещо відпустили, однак уся боротьба тільки розпочинається.

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 15-й тур. «Чорноморець» (Одеса) – «Волинь» (Луцьк) – 1:0 (Максим Брагару, 23 хв.)

Долю цього матчу вирішив приголомшливий гол 18-річного вихованця одеського футболу Максима Брагару, який мало не з 30 метрів зарядив м’яч у «дев’ятку» воріт Владислава Леванідова!

Серед найпомітніших досягнень «Волині» у цьому поєдинку – удар ще за рахунку 0:0 від французького новачка команди Майкла Джордана Нкололо, після якого м’яч влучив у стійку воріт «Чорноморця». Віритимемо, що це була лише пристрілка і Нкололо принесе «Волині» значно більше користі, аніж його співвітчизник Джуліан Рюльє Кейта (з’явився у складі «Хрестоносців» наприкінці жовтня минулого року, а в кінці листопада вже покинув команду).

За воротами

Василь САЧКО, головний тренер «Волині»:

«На мій погляд, сьогодні грали дві рівні команди – вони обидві показали непоганий футбол для цієї пори року. У «Чорноморця» була невелика перевага у тому, що вони вже зіграли офіційний матч, а для нас він був першим. Ми пропустили просто шалений гол, а свої моменти не використали. У другому таймі намагалися змінити хід гри, домінували. У свою чергу, «Чорноморець» грамотно захищався. Ми великими силами пішли уперед, однак, на жаль, забити не вдалося. Підсумок – на табло.

У нас були зміни, ми працювали – бо не все влаштовує, хочеться підсилювати команду та створювати конкуренцію. Нам є ще над чим працювати, адже деякі футболісти прийшли прямо перед відновленням сезону. Упевнений, що наші перемоги ще попереду. Лідируючі команди ми дещо відпустили, однак уся боротьба тільки розпочинається». 

1-8-10-11-12-13-14-18-19-22-24.indd

 У гонці бомбардирів лідирують Руслан Черненко («Агробізнес») – 8 голів (6 – з пенальті), Юрій Батюшин («Гірник-Спорт») – 7 (4).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel