Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ратному і Любомлі осучаснено приймальні відділення у лікарнях

Оце так!

Фото mcu.org.ua

У Ратному і Любомлі осучаснено приймальні відділення у лікарнях

Їх реконструювали в рамках програми Президента України «Велике будівництво»

Роботи у відділеннях майже скрізь наближаються до завершення. Нещодавно справили новосілля в цьому структурному підрозділі Ратнівської лікарні, повідомляють на сайті Волинської ОДА. Загальна кошторисна вартість проєкту становила 11,5 млн грн. Реалізували його за кошти субвенції на умовах співфінансування із місцевих бюджетів. Тут створено належні умови для людей з особливими потребами. В «арсеналі» медиків УЗД-апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор, апарат ШВЛ, лабораторне обладнання, МРТ, ангіограф.

В «арсеналі» медиків УЗД-апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор, апарат ШВЛ, лабораторне обладнання, МРТ, ангіограф.

Завершено реконструкцію приймального відділення і в КП «Любомльське територіальне медичне об’єднання». Там капітально відремонтовано та реконструйовано понад 600 квадратних метрів площі на загальну суму 6,2 млн грн. Уже встановлено комп’ютерний томограф, придбаний за кошти держбюджету.

Як і в інших приймальних відділеннях, які будуються на Волині в рамках загальнонаціональної програми, у Любомлі є спеціальний заїзд для карет швидкої допомоги, бокси для осіб з ознаками інфекційних захворювань, лабораторія термінових аналізів.

Оксана КРАВЧЕНКО

Читайте також: Дружина Олега Скрипки носить літник від ратнівської майстрині.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel