Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Секретне добриво  для городників  та дачників

Це добриво покращує родючість ділянки.

Фото із сайту i0.wp.com.

Секретне добриво для городників та дачників

Деревне вугілля допомагає зв’язувати вуглець

Ця речовина дуже багата вуглецем і може залишатися в ґрунті тисячі років. Деревне вугілля використовують для підвищення родючості сухих, виснажених ґрунтів, які містять мало перегною. Завдяки пористості воно добре затримує в землі поживні речовини та вологу. І тим самим стимулює ріст рослин при низькому споживанні води. А це дуже актуально для нинішніх посушливих весен.

Окрім того, це добриво покращує родючість ділянки. Майте на увазі, що одразу після внесення вугілля можна отримати навіть менший врожай, аніж зазвичай, бо воно дуже вбирає поживні речовини. Зате в наступні роки земля вам віддячить.

Майте на увазі, що одразу після внесення вугілля можна отримати навіть менший врожай, аніж зазвичай, бо воно дуже вбирає поживні речовини. Зате в наступні роки земля вам віддячить.

Одночасно добре вносити рідкі органічні добрива, які вугілля поглинає. Затим органіка перетворюється на мінеральні речовини, котрими активно живляться рослини.

У результаті їхня коренева система збільшується і це дає змогу легше переносити посуху навіть на піщаних ґрунтах, які майже не затримують вологу.

Telegram Channel