Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Горять серця, холоне пиво: позавтрому — футбольний Великдень!

Уродженець села Кричильськ, що в Сарненському районі Рівненщини, 28-річний Андрій Тотовицький став найкращим гравцем туру.

Фото із сайту desna.football.

Горять серця, холоне пиво: позавтрому — футбольний Великдень!

Цієї суботи о 19.30 у Києві розпочнеться битва між «Шахтарем» та «Динамо»…

У попередньому ж турі підопічні Мірчі Луческу в другому таймі зуміли дотиснути СК «Дніпро-1» завдяки голам Віталія Миколенка та Сергія Сидорчука, зберігши за п’ять турів до фінішу семиочковий відрив від «гірників».

У тому, що «Шахтар» здобуде чергову перемогу над ФК «Маріуполь», сумніватися було просто смішно. І дива справді не сталося. Впевнені 3:0 на користь «старшого брата», а 34–річний Жуніор Мораес відзначився другим дублем поспіль. Це вже 17–й його «постріл дублетом» у чемпіонатах України. Більше — 18 дублів — робили відразу четверо гравців: Сергій Ребров, Марко Девіч, Євген Селезньов та Андрій Ярмоленко.

Ще один дубль було зафіксовано у домашньому матчі «Десни» з ФК «Олександрія» (4:1). Його автором став уродженець села Кричильськ, що в Сарненському районі Рівненщини, 28–літній Андрій Тотовицький (загалом на рахунку футболіста вже дев’ять м’ячів у нинішньому сезоні УПЛ). Андрія заслужено визнали найкращим гравцем туру, а наставника «Десни» Олександра Рябоконя — найкращим тренером. Пропустивши першими на 29–й хвилині матчу, чернігівці спромоглися відповісти відразу чотирма голами! До речі, це перша вольова перемога з великим рахунком у нинішньому сезоні.

У суботу, 17 квітня, на полі НСК «Олімпійський» розпочнеться матч «Шахтар» — «Динамо»!

Неабиякі пристрасті вирують і в підвалі турнірної таблиці. Так, «Рух», перемігши «Минай», піднявся з 14–го відразу на 12–те місце. Тим часом у ЗМІ ширяться чутки: мовляв, уже влітку Артем Мілевський покине закарпатський клуб, адже бодай одненького гола у футболці «Миная» від ексфорварда збірної України ми досі не побачили. Керівництво клубу і сам футболіст це поки заперечують. Проте цілком очевидно: 36–річний Артем Мілевський (як і 35–літній Євген Селезньов) — то не 36–річний Кріштіану Роналду і не 39–літній Златан Ібрагімович. Поки «Міля» із «Селею» згадують кількість випитого протягом футбольної кар’єри (або й надолужують згаяне) — «Ібра Кадабра» із 15–ма забитими м’ячами входить до числа кращих бомбардирів Серії А, ну а «CR7» — взагалі лідирує в тому списку з 25–ма влучними пострілами…

Але що нам та Серія А! Вже позавтрому, у суботу, 17 квітня, футбольною столицею світу на один вечір стане Київ. О 19.30 на полі НСК «Олімпійський» розпочнеться матч «Шахтар» — «Динамо»!

Читайте також: Маркевич зробив прогноз на матч Шахтар - Динамо

Результати 21–го туру в УПЛ: ФК «Маріуполь» — «Шахтар» — 0:3; «Динамо» — СК «Дніпро-1» — 2:0; «Десна» — ФК «Олександрія» — 4:1; «Зоря» — «Інгулець» — 2:0; «Ворскла» — ФК «Львів» — 2:1; «Рух» — «Минай» — 2:0; «Олімпік» — «Колос» — 1:2.

 

 У списку бомбардирів лідирують Владислав Кулач («Ворскла») — 10 голів (3 — з пенальті), Віктор Циганков («Динамо») — 10 (4), Шахаб Захедітабар («Олімпік» / «Зоря») — 9 (2), Андрій Тотовицький («Десна») — 9 (2).

Telegram Channel