Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Лимон і коньяк  не допоможуть: як виправити невдале фарбування волосся

Кілька порад фахівців.

Фото wine-shopper.

Лимон і коньяк не допоможуть: як виправити невдале фарбування волосся

У багатьох із нас є негативні історії зміни його кольору. Особливо часто це буває з темними відтінками, які ефектно виглядають на упаковці, але наяву прикрашають далеко не всіх

Якщо вже ви пофарбувалися в занадто темний або ж яскравий колір і хочете позбутися його, доведеться постаратися. Часто жінки вдаються до народних методів. Серед них лідирують маски з коньяка, лимона, кефіру та олій, які наносять на волосся. Але вони малоефективні. Наступний за популярністю метод виходу з чорного – застосування порошку або пудри для освітлення. Він з’явився давно і використовується деякими перукарями й досі. Причому іноді в суміш порошку та окислювача додають кондиціонер і воду. Називають це американським шампунем. Виробники освітлюючих пудр проти подібного. Адже добавки можуть зробити суміш неоднорідною, а значить, освітлення може вийти плямистим.

Кислотні продукти закривають лусочки волосся, пригладжують їх і в підсумку пасмо має блискучий і здоровий вигляд. Луг навпаки розпушує кутикулу.

Сучасні фахівці проти них. Вони вважають «американський шампунь» і його аналоги застарілою і травматичною процедурою для волосся і рекомендують її замінити на кислотну змивку. Принцип дії її інший. Кислотні продукти закривають лусочки волосся, пригладжують їх і в підсумку пасмо має блискучий і здоровий вигляд. Луг навпаки розпушує кутикулу.

Що стосується змивання фарби за допомогою кислотних складових, то ця процедура набуває все більшої популярності через свою простоту, невисоку ціну і м’який вплив на волосся. Так, іноді потрібно кілька сеансів для виходу з кольору, який не сподобався. Особливо якщо мова йде про радикальний чорний. Але упаковка засобу для змивання розрахована на кілька застосувань, тож не доведеться докуповувати його. Продукцію для видалення фарби можна знайти у торговельній мережі.

Читайте також: Олія чорного кмину для шкіри та волосся: секрети використання.

Telegram Channel