Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Керівник «слуг» обізвав співавторів Конституції «дідами-мопедами»

Авторитетні діячі жорстко засудили порушення Головного Закону його «гарантом».

Фото із сайту bykvu.com.

Керівник «слуг» обізвав співавторів Конституції «дідами-мопедами»

Не минає й тижня, щоб «прості хлопці» із монобільшості не засвідчили своє невігластво та хамство

Черговий конфуз стався у сесійній залі Верховної Ради 28 червня під час урочистого засідання з нагоди святкування Дня Конституції України. У цей день двоє нардепів минулого скликання, співавтори Головного Закону — дисидент Степан Хмара та перший Генпрокурор України Віктор Шишкін — прийшли на засідання у футболках з написом «Зе! Вбивця Конституції» і встали під час виступу Президента Володимира Зеленського, протестуючи проти порушення ним Конституції.

Реклама Google

Голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давид Арахамія не впізнав нардепів, які вписали свої імена в історію України. «Що це за двоє дідів–мопедів? Стоять у залі», — написав Арахамія в чат фракції. Фото його повідомлення опублікував Telegram–канал «Через плечо».

У голову не вкладається, що керівник найбільшої політичної сили не знає, хто такий Степан Хмара.

У голову не вкладається, що керівник найбільшої політичної сили не знає, хто такий Степан Хмара. То нагадуємо Арахамії, що він ще під стіл пішки ходив, коли «дід» Степан Хмара сидів в уральських таборах суворого режиму через свою політичну та правозахисну діяльність.

У цей же день, до слова, Президент Володимир Зеленський нагородив Орденом Свободи посмертно колишніх депутатів Верховної Ради Віктора Мусіяку та Михайла Сироту, які також входили до колективу авторів Конституції. Цікаво, чи в курсі сам Президент, хто ці «діди», які отримали з його волі відзнаки?

Василь КІТ.

Telegram Channel