Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Україна піддалась на шантаж Китаю

Кажуть, що в спеціальних «трудових таборах» китайці тримають до мільйона уйгурів.

Фото Української правди.

Україна піддалась на шантаж Китаю

Пекін заявив, що заблокує постачання 500 тисяч доз вакцини від коронавірусу, якщо наша держава не відкличе свій підпис під резолюцією ООН про права уйгурів — великого народу, який живе на північному заході Піднебесної

І Київ піддався на тиск — підпис було відкликано! Принаймні про це повідомляє авторитетне агентство «Ассошіейтед Прес», а також заявляє заступник держсекретаря США з політичних справ Вікторія Нулан. Китай заперечив тиск, але знущально привітав рішення української сторони, яка «продемонструвала власну незалежну, самостійну, засновану на фактах позицію».

Зазначимо, що комуністичний Китай з 2014 року не підтримав жодного акта міжнародних організацій із засудження окупації Криму!

Зазначимо, що комуністичний Китай з 2014 року не підтримав жодного акта міжнародних організацій із засудження окупації Криму! Може, тому, що сам усіляко переслідує та асимілює великий 10–мільйонний народ, який до 1949 року мав власну державність? Кажуть, що в спеціальних «трудових таборах» китайці тримають до мільйона уйгурів. Але допустити спостерігачів туди відмовляється.

Реклама Google

І ось Україна, яка просить солідарності в інших народів у війні з Росією, фактично плює на інший народ, який потерпає від політики уряду Китаю. Ганьба.

Читайте також: Зеленський як мінімум — брехун, і як максимум — зрадник

Наталка ЧОВНИК.

Telegram Channel