Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як «слуга народу» Зеленський став «слугою Татарова»

Якщо Порошенко відсторонював від посади наближених до нього чиновників, які потрапляли у скандали, то Зеленський і не думає. Навпаки — кидає суспільству знущальні відписки.

Фото із сайту censor.net.

Як «слуга народу» Зеленський став «слугою Татарова»

Володимир Зеленський «боягузливо відмахнувся» від вимоги звільнити заступника голови Офісу Президента Олега Татарова, під якою підписалися 25 тисяч українців

Про це заявив головний редактор видання Цензор. НЕТ Юрій Бутусов. Журналіст вважає, що Президент звільняв «без усяких причин десятки чиновників», а звільнити Татарова, якого головред називає безпосереднім організатором убивств на Майдані, хабарником і фігурантом кримінальної справи, — не хоче. «Слуга народу» Зеленський став «слугою Татарова», — вважає Бутусов.

Президент звільняв «без усяких причин десятки чиновників», а звільнити Татарова, якого головред називає безпосереднім організатором убивств
на Майдані, хабарником і фігурантом кримінальної справи, — не хоче.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відреагував на петицію з вимогою звільнити з посади одіозного фігуранта кримінального провадження про хабарництво Олега Татарова з посади заступника голови ОП, під якою підписалося 25 тисяч осіб. Президент просто процитував статтю 19 Конституції, що «ніхто не може бути змушений робити те, що не передбачено законодавством», хоч звільнити скомпроментованого чиновника — якраз у його повноваженнях.

Дарія КЛИЧ

КОМЕНТАР

Віктор ЧУМАК, колишній заступник Генерального прокурора:

«Навіть не сумнівався… Але посилатись при цьому на статтю Конституції, яку водночас порушуєш майже щодня, — це верх цинізму. І найстрашніше, що він цього не розуміє. Мені стає його жаль». 

Telegram Channel